Boj s časem můžete vyhrát

Děsí vás povadlá kůže v oblasti podbradku? Rádi byste vypadali mladší? Nebo si jen chcete zvýšit sebevědomí? Tak to se svěřte do rukou kliniky Laser Esthetic v Praze. Zajistíme vám profesionální facelift. Zde nakombinujeme operaci očních víček či liposukci podbradku. Obraťte se na nás a zeptejte se nás na cokoliv ohledně faceliftu. Komu facelift hlavně doporučujeme? Je to mužům i ženám ve věku od 45 do 65 let.
Jak to celé probíhá?
Nejdříve musíte přijít k nám na konzultaci se specialistou. Ten vám sděli všechny kroky operace a možná rizika. Při faceliftu vám odstraníme pokleslou kůži na krku i v oblasti dolní čelisti.
Co čekat potom? Po faceliftu musí nastat jednodenní až dvoudenní hospitalizace. Budete ubytováni na pokojích s moderními přistroji. Poté bude rekonvalescence u vás doma, kde budete 5 dnů trávit s obvazem na obličeji. Klidový režim je zde samozřejmostí. Na vyndání stehů musíte přijet k nám na kliniku, kde vám je odstraníme po 10 dnech po zákroku. Aby bylo hojení perfektní, zajistíme vám biostimulační laser. Přijďte se k nám do Laser Esthetic poradit. Mládí vpřed!
Boj s časem můžete vyhrát Adresa : http://www.laseresthetic.cz/plasticke-operace/plastika-obliceje-a-krku-facelift/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Facelift
Uloženo: 05.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde