Fenomén dnešní doby = zvětšování prsou!

Přijdou vám vaše prsa nehezká? Snad každá žena by chtěla mít krásné a tvarované poprsí. Dopřejte si proto zvětšení prsou. Nejen že ženě zvýší sebevědomí navíc mnoho mužů ocení vaší změnu. Využijte tvarování a zvětšování prsou. V dnešní době je zvětšování prsou velkým fenoménem. Přemýšlíte o něm i vy?
Co je to autoaugmentace?
Do povědomí žen se dostalo i zvětšování prsou vlastním tukem. Jedná se o tzv autoaugmentaci. Je to poměrně mladá metoda, avšak nalezla už velmi mnoho zájemců. Jaké přednosti má autoaugmentace? Od klasické plastiky prsou se liší několika faktory a to, že do těla nedostáváte žádné implantáty. Zvětšení prsou je pomocí vlastního tuku. Po zákroku zbydou jen neviditelné jizvy a navíc doba rekonvalescence je opravdu rychlá.
Autoaugmentace má však i určitá rizika. Zvětšení prsou pomocí této metody zkresluje výsledky mamologického vyšetření. Je tu možnost, že ložiska kmenových buněk mohou být vyhodnoceny jako nádory. Autoaugmentace také stojí nemalou finanční částku. Jedná se o čtvrt milionu korun, což opravdu není málo. Tak jakou metodu zvětšení prsou chcete vy?
Fenomén dnešní doby = zvětšování prsou! Adresa : http://www.plastickachirurgie.info/nejnovejsi-clanky/-autoaugmentace-a-otazniky-ktere-se-nad-ni-vznaseji-
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Autoaugmentace, Zvětšení prsou
Uloženo: 02.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde