Seznamte se se scientologem-Yermain Manr


"Být komik je báječné," říká. "Pomáháš lidem cítit se dobře, takže jim pomáháš neustále."

Ale, i když vždycky věděl, co chce udělat, nedařilo se to, dokud nepoznal Scientologii a nezačal zdolávat překážky, které mu bránily ve zvolené kariéře tvořit.

"Zapsal jsem se na kurz Překonání vzestupů a pádů v průběhu života, to odstartovalo moji kariéru," říká Manrique. "Před tím jsem se snažil, ale nezdálo se, že můžu vyhrát. Po tomto kurzu jsem to zvládl. Bylo to jako zázrak. "

To, co se změnilo, byl jeho vlastní postoj. Vždy měl talent, ale tento kurz mu pomohl získat nový pohled na sebe a na svou schopnost což, jak říká, změnilo všechno. Nenechal se už svazovat kritikou a negativizmem a začal se soustředit na úspěch.

"Vždy budou existovat lidé, kteří vás budou chtít stáhnout dolů," říká. "Musíš se oprostit od toho, co o tobě říkají, a zaměřit se na své cíle."

Kde se dříve zdálo, že se mu úspěch vyhýbal, stal se téměř samozřejmostí. A Manrique nemůže mít větší radost z toho, jak věci vyšly.

"Miluji být komikem, protože legrace činí lidi šťastnými," říká. "Věřím, že žijeme proto, abychom byli šťastní. Vědět, že díky vám někdo zapomněl na své problémy, vám dá pocit, jaký nemůžete zaplatit žádnými penězi na světě. "

Populární profily "Seznam se se scientologem" na scientologickém mezinárodním video kanále na Scientology.org nyní čítají více než 200 dokumentárních videí se scientology různých profesí z různých končin. Osobní příběhy vypráví scientologové, kteří jsou pedagogové, dospívající mládež, parašutisté, golfový instruktor, hip-hopový tanečník, herci, hudebníci, módní návrháři, inženýři, studenti, podnikatelé a další.

Scientologická církev coby průkopník digitálního věku na internetové náboženské scéně spustila v dubnu 2008 jako první velké náboženství svůj vlastní video kanál na Youtube. Videa z tohoto kanálu mají dnes více než 7 milionů zhlédnutí.



Seznamte se se scientologem-Yermain Manr Adresa : http://www.scientology.org
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 31.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde