gelovenehtybrno

Studio s maximálním komfortem vám nabízí nehtovou modeláž, manikúru a veškerou péči o vaše ruce. POUŽÍVÁME POUZE NEJKVALITNĚJŠÍ ZNAČKOVÉ MATERIÁLY. Široká paleta designů uspokojí každou naši zákaznici.Přesvědčte se jen malým zlomkem naší práce ve fotogalerii (aktualizace na facebookových stránkách gelovenehtybrno). Těšíme se na Vás.
Gelové nehty v žádném případě nepatří mezi módní výstřelek mladých dívek. Naopak gelové nehty se těší velké oblibě žen všeho věku, které svou krásu podtrhnou v podobě krásných upavených rukou viz fotogalerie nehtů.

Technika gelová modeláž patří v současné době mezi nejoblíbenější, protože je ze všech technik nejšetrnější k přírodním nehtům.

Hlavní důvody, proč jsou gelové nehty tak moc oblíbené je také fakt, že kvalitní gelové nehty jsou nejen krásné na pohled, ale také pružné, trvanlivé a odolné vůči nepříznivým vlivům. Dále se vyznačují tím, že působí opravdu přirozeným vzhledem oproti ostatním druhům umělých nehtů. První pohled na ruce ženy, na kterých jsou krásně upravené gelové nehty, působí více než čistým, elegantním, upraveným a přitom velice přirozeným dojmem.

Více zde: http://www.gelovenehtybrno.cz/
gelovenehtybrno Adresa : http://www.gelovenehtybrno.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: nehty, gelove nehty, salon, brno, manikura
Uloženo: 28.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde