levneparfemy.net

Máte své oblíbené parfémy? Boss, Chanell, Dior, Dolce & Gabbana, Gucci a další známé vůně ? U nás najdete alternativy ZA ZLOMEK CENY ORIGINÁLŮ - ROZDÍL VŠAK NEPOZNÁTE!

U nás zaplatíte pouhých 300 Kč za stejně kvalitní vůně, které se běžně prodávají pod značkami známých firem zabalené v krásných (ale drahých) flakonech za 1.500 Kč i více!


Opravdu se jedná o kvalitní vůně, když je cena tak nízká?


Vůně se podle platné legislativy nedají patentovat a na tom je postavena obchodní strategie společnosti FM GROUP. Nadnárodní firma FM GROUP nakupuje od společnosti DROM originální vonné esence, ve vlastních továrnách k nim přidá další 4% vonných látek a plní je do svých flakónů a výsledkem je vysoce kvalitní parfém, který pod značkou FM GROUP stojí o 70-90% méně, než identické "značkové vůně" v parfumerii, kde těchto 70-90% z ceny platíte právě za značku, krásný a originální flakon a krabičku, pronájem prodejny, mzdu prodavačky apod. Uvědomte si, že nápis na flakonku vůni neovlivní. Níže naleznete certifikáty a deklaraci společnosti FM GROUP, které svědčí o kvalitě výrobků firmy FM GROUP.

Podle evropské normy musí mít každý dámský parfém min. 16% vonných látek, naše mají 20%. Pánské vůně jsou nejčastěji Eau de Parfum - parfémové vody. Musí mít min. 12% vonných olejů. Naše obsahují 16%. Proto jsou kvalitní a jestliže se ráno navoníte, ještě večer zpravidla cítíte příjemnou jemnou vůni (výdrž jednotlivých typů vůní se může lišit, ale steně tak je tomu i u značkových parfémů - těžké a kořeněné vůně zpravidla vydrží déle než jemné květinové či ovocné vůně).

Parfémy FM GROUP a jejich balení je ve dvou verzích - pánské (50ml) a dámské (30ml).
Flakónky jsou plné a krásně zabalené v krabičkách a v celofánu.
Kromě klasických parfémů nabízíme také pen parfémy (kapesní verze ve tvaru pera o obsahu 8ml), sprchové gely (200ml), deodoranty (75ml), vody po holení (50ml), kuličkové deodoranty a také parfémy určené pro děti.

STÁLE NEVĚŘÍTE?

Jen v tomto našem internetovém obchodě jsme prodali od března 2006 přes 350 parfémů FM GROUP a ani jeden se nám nevrátil zpět s tím, že by zákazník byl z nějakého důvodu nespokojený, nebo se naskytl jiný problém. Naopak spousta zákazníků se vrací a nakupuje opakovaně i pro své známé.

Tak co, už jsme Vás přesvědčili? Zkuste to a nebudete litovat! ;-)
levneparfemy.net Adresa : http://www.LevneParfemy.net
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: parfém,parfumerie,eshop,e-shop,fm group,federico mahora,hugo,boss,christian,dior
Uloženo: 04.01.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde