EEG Biofeedback trénink mozku s mapou

EEG Biofeedback patří mezi metody optimalizace práce mozku pro zdravé lidi, to znamená, že zrychluje učení, zlepšuje náladu, zvyšuje sportovní výsledky, upravuje spánek, zvyšuje kreativitu, učí relaxovat a dobře rozhodovat. Metoda je vhodná i pro TALENTOVANÉ DĚTI.
Nemocní po mrtvici, s dětskou obrnou, epilepsií, ale i s depresí, úzkostí nebo nízkým sebevědomím, trénují pro zlepšení svého zdraví. Tato metoda je účinná pro lepší koncentraci, snižuje stres, zlepšuje paměť, dokonce pomáhá i v situaci poškození mozkových center například po úrazu hlavy, při afazii, autizmu nebo při bolestech hlavy, a mnoha jiných problémech. Děti přicházejí s poruchou ADHD, ADD, dyslexií, dysgrafií, dyskalkulií, dyspraxií, se zvýšenou agresivitou, nebo ze špatnými výsledky v učení.
EEG Biofeedback je procesem učení, bez vedlejších účinků, hravou formou a je možné i sledovat výsledky z tréninku na trénink a tisknout pro trénovaného. Před tréninkem provádíme lékařské vyšetření, EEG a QEEG ev.minimapu mozku k posouzení práce mozku a vytvoření individuálního léčebného plánu.
TERAPII VEDE LÉKAŘ. PŘIJĎTE SE SVÝM PROBLÉMEM NEJSTE SAMI, POMŮŽEME

EEG Biofeedback trénink mozku s mapou Adresa : http://www.eeginstitut.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: EEG,QEEG,EEGBiofeedback, ADHD,ADD, autizmus, dyslexie, mrtvice, úraz mozku
Uloženo: 09.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde