Zhubněte snadno s výživovým poradcem

Stejně jako má každý člověk jinou krevní skupinu nebo barvu vlasů a očí, stejně tak se liší náš metabolismus.

Proto neexistuje žádná univerzální funkční dieta, která by vyhovovala všem. Nemá proto smysl trápit se s nejrůznějšími drastickými dietami, které mají většinou jen krátkodobý efekt, po kterém nastane zrádný jojo efekt a pracně shozená kila naberete zpět i s úroky.


Tuto problematiku řeší komplexní nutriční typologie. Jedná se o individuální hodnotící systém organismu, na jehož základě výživový poradce určuje typ metabolismu člověka. Tomu potom odpovídá individuální výživový plán a celkový proces hubnutí.

Přijďte do naší nutriční poradny a naši odborní výživoví poradci provedou podrobnou diagnostiku vašeho organismu na lékařsky certifikovaném přístroji, předají vám výživový plán a sdělí konkrétní doporučení. Součástí diety jsou i následné konzultace s nutričními specialisty.

Máme desítky poboček po celé ČR a stovky spokojených klientů, kteří s námi dohromady shodili už desítky tisíc kilogramů. Stačí vyplnit jednoduchý formulář, my Vám zavoláme a domluvíme termín konzultace. Těšíme se n Vás!
Zhubněte snadno s výživovým poradcem Adresa : http://pravehubnuti.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: hubnutí, dieta, výživový poradce, nutriční specialista, dietolog
Uloženo: 02.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde