Řídké vlasy

Plná hlava vlasů není volba pro každého z nás. Někdy vlasy začínají vypadávat pro nic za nic. Někdy je to genetické jindy je to způsobeno nemocí.

Kroky:

Vyloučit zdravotní stav. Zdravotní problémy mohou způsobit vypadávání vlasů jako vedlejší efekt. Příkladem jsou onemocnění štítné žlázy, menopauza, nebo pokud jste měli nedávný chirurgický zákrok. Autoimunitní onemocnění se nazývá alopecia areata může způsobit náhlou ztrátu vlasů. Nejlepší první možností je obrátit se na svého lékaře.

Zkontrolujte si své léky. Některé léky, jako jsou antikoncepční pilulky, mohou ovlivnit růst vlasů. Nepřestávejte užívat léky v případě, že byly předepsány, ale promluvte si o tom se svým lékařem

Zkontrolujte si pokožku hlavy. Ujistěte se, že vypadá zdravě, žádné infekce nebo jiné problémy.

Zkontrolujte si účes. Pokud nosíte vlasy moc stažené, mohli byste ovlivnit jeho růst. Takže nejlepší možností je nosit vlasy volně.

Ujistěte se, že nepoužíváte chemikálie na vlasy, po trvalé, kartáčování.

Podívejte se na své příbuzné. Pokuď váš otec a bratři ztrácejí vlasy je šance, že budete taky. Vypadávání vlasů může běžet v rodinách. Vaše nejlepší volba je nyní rozhodnout se zda můžete žít s řídnutí vlasů nebo žádnými vlasy a zda s tím chcete něco udělat.

Možnosti jsou používání příčesků, léčbu léky, vitamíny, přípravky na růst vlasů jako jsou kondicionéry, Toppik vlákna, šampóny či podstoupit transplantaci vlasů.

Eshop Toppik se specializuje na přípravky na vypadávání vlasů a řešení řídkých vlasů. Na eshopu www.toppik.cz naleznete produkty pro podporu růstu vlasů: spreje, šampóny, optimalizátory, volumizéry a kondicionéry.

Řídké vlasy Adresa : http://www.toppik.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: vlasy,kosmetika,vlasová kosmetika,padání vlasů,pleš
Uloženo: 13.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde