Chcete vědět , jak funguje mysl?

Díky tomuto semináři a používání technik, které se zde naučíte, schopni více a více váš potenciál. Pokaždé, když se vám něco v životě nepovede nebo něčeho nedosáhnete, je na vině ta část mysli, které říkáme reaktivní. Je to nevědomá část mysli, která reaguje na podněty v okolí, které jí připomínají bolestivé zážitky z minulosti. Člověk pak díky tomu může reagovat neúměrně a dělá chyby ve svých rozhodnutích. To má za následek, že není šťastný a úspěšný, jak by chtěl.
A právě toto můžete změnit díky víkendovému semináři, kde se naučíte základní techniku, jak odstraňovat právě události z minulosti, které jsou spojené s bolestí.
Navštivte tento víkend seminář a nahlédněte do těch nejtajemnějších zákoutí své mysli, kde najdete zdroje vašich zábran, strachů, nechtěných pocitů, problémů v životě apod. S pomocí nového DVD Jak používat Dianetiku (na základě knihy Dianetika: Moderní věda o duševním zdraví od L. Ron Hubbarda) objevíte jednotlivé části své mysli, odhalíte principy jejího fungování a poznáte metody, jak jednou pro vždy vyřešit nepříjemné stavy. Během pár chvil můžete dosáhnout výsledku, o kterém většina lidí jen sní – stavu, kdy je vaše mysl klidná, schopná řešit i zdánlivě neřešitelné úkoly a vy jste schopni čelit všemu, co život přináší. Nestane se to samo od sebe a najednou. Trpělivost a důslednost ale přináší ovoce a i když se to může zdát neuvěřitelné, vy jste ti, kdo se svou myslí dokáží pracovat nejlépe.
Dvoudenní seminář se koná každou sobotu a neděli. Zapište se na něj a obohaťte svůj život.
Přiveďte si sebou svého parťáka a získejte seminář za poloviční cenu.
Více o semináři na www.dianetika.cz

Chcete vědět , jak funguje mysl? Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 18.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde