Nutriční výživové poradenství

jmenuji se Jakub Tůma, jsem výživový (nutriční) poradce s osvědčením akreditovaného vzdělávacího programu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky Poradce pro výživu.

Již několikátým rokem se zabývám nutričním poradenstvím v oblasti redukce tělesné hmotnosti, nabírání aktivní svalové hmoty, racionální výživou, a dalšími směry týkající se výživy člověka.

Poradenství probíhá formou individuální analýzy každého klienta. Zahrnuje vstupní konzultaci, která klienta nezavazuje ke zpracování jídelníčku, vypracování výživového plánu (jídelníčku), a následné kontrolní konzultace nutné pro správné pochopení a nastavení (optimalizaci) výživového plánu.

Na základě poskytnutých informacích je na žádost klienta zpracován nový výživový plán (jídelníček) tak, aby klient přijímal dostatečné množství živin, minerálních látek, vitaminů, vlákniny a dalších potřebných látek, které lidské tělo potřebuje pro správný chod bez "hladovky" a únavy.

Skladba jídelníčku je dána úpravou stravy dle konkrétních požadavků klienta, včetně doplnění potřebného množství vitaminů, minerálních látek, vlákniny a dalších živin.

Nutriční výživové poradenství Adresa : http://stylzivota.com
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: zdraví, dieta, redukce
Uloženo: 24.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde