Hygienické potřeby pro denní potřebu

Pro život bez problému zvolte výrobky značky Linteo. Uspokojujeme každého člena rodiny již 13 let. Usnadněte si také život, když to jde. Značka Linteo je velmi kvalitní a důvěryhodná česká značka. Po celou dobu existence vám zajišťujeme servis na nejvyšší úrovni.
Kompletní nabídky od české společnosti
Vsaďte na papírové utěrky Linteo. Ty nesmí chybět v žádné domácnosti. Hodí se nejen do kuchyně, ale i do garáže či na úklidové práce. Papírové utěrky vytváříme ze 100% celulózy. Můžete si je pořídit v balení po 2 a 4 kusech a vždy v bezkonkurenčním poměru ceny a kvality.
Pro vaši denní potřebu nabízíme i hygienické papírové kapesníky. V dnešní době už si nedovedeme bez nich představit život. Papírové kapesníky tvoří součást našich domácností, jsou nezbytností jak v dámské kabelce, tak i pánské sportovní tašce. Nachlazení tak proděláte bez odřeného nosu. Papírové kapesníky opět vyrábíme ze 100% celulózy. Vyberte si papírové kapesníky v moderním designovém balení.
V oblasti hygienických potřeb jsme jedničkou na trhu, která mají už letité zkušenosti. Dopřejte si produkty české firmy, která dbá na kvalitu svých výrobků.
Hygienické potřeby pro denní potřebu Adresa : http://www.linteo.cz/kapesniky
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Papírové utěrky, Papírové kapesníky
Uloženo: 26.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde