elektronické cigarety ego-T, 510-T

Prodej elektronických cigaret, Chomutov, cigarety s e-liguidem

Elektronická cigareta eGo-T a 510 T je novinkou na trhu! Patří k nejkvalitnějším, nejspolehlivějším a nejprodávanějším elektronickým cigaretám všude po celém světě. Elektronická cigareta eGo-T se vyznačuje vysokou dýmivostí, kvalitním zpracováním a absolutní neporuchovostí.
Elektronická cigareta, Chomutov, eGo-T a 510 T


Hlavní předností této cigarety je tzv. tank systém náplní. Místo cartomizérů či patron s vatičkou se zde používá plastová kapsle s e-liguidem, které lze velmi jednoduše doplňovat. Díky tomuto velmi rychlému doplňování náplně si cigareta získala oblibu u všech kuřáků.
Převratný tank atomizér s patronami, které již nepotřebují k plnění žádné vatičky!
Akce 1ks za jedinečných 650kč !!!

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na uvedeném telefonním čísle. Sídlíme v Chomutově.
ZÁKLADNÍ INFORMACE O ELEKTRONICKÉ CIGARETĚ
Jak to funguje:
Elektronická cigareta je pomůcka, která pomáhá s odvykáním kouření. Oproti běžným nikotinovým náplastím, které si kuřák jen nalepí na pokožku, dodává pocit z vykouřené cigarety a kuřák si tak nepřijde "ošizený" o svůj rituál s cigaretou. Nikotinová náplast totiž dodává pouze omezené množství nikotinu po krátkou dobu, což je její nevýhoda. U elektronické cigarety si množství a dávkování nikotinu reguluje kuřák zcela sám
ZÁKLADNÍ FAKTA O ELEKTRONICKÉ CIGARETĚ

Elektronická cigareta neobsahuje dehet a jiné škodlivé látky, které má běžná cigareta. Je tak výrazně šetrnější k vašemu zdraví.
Provoz elektronické cigarety je až o 75% levnější než kouření běžných cigaret. Kupujete totiž jen nikotinové náplně. Nemusíte tak zbytečně platit za dehet, tabák a jiné přísady.
Elektronická cigareta sníží potřebu kouření až o 90%.Zbavení závislosti pomáhá až později. Účinek nastává prakticky okamžitě. První větší výsledky uvidí kuřák během prvních dnů.
Nikotinové náplně do elektronické cigarety

Každá elektronická cigareta potřebuje pro svůj provoz nikotinové náplně (E-liquidy). Vyberte si příchut a potom zvolte objem a sílu nikotinového koncentrátu. Vyzkoušet můžete například nejmenší objemy (5ml), které jsou vhodné pro začínající uživatele. Díky nízké ceně si jich můžete vybrat hned několik, vyzkoušet si jeden po druhém a příště si koupit už jen ty, které vám nejvíc zachutnaly. Začátečníkům doporučujeme zvolit spíše středně silnou koncentraci nikotinu. Nezapomínejte na jejich hlavní výhodu - nikotinové náplně vás stále vyjdou až o 75% levněji než běžné cigarety!
Elektronická cigareta a e-liquid za skvělé ceny

Také byste se rádi kouřili zdravěji a především levněji anebo dokonce přestali úplně? ! V tom případě jste na správném místě. Náš internetový obchod lepší Cigareta Vám nabízí kvalitní elektronické cigarety, e-liquidy a veškeré příslušenství pro elektronické kouření za skutečně jedinečné ceny.
Naším cílem je nabídnout zákazníkům ucelený sortiment špičkových a především cenově dostupných elektronických cigaret, e-liquidů a dalšího příslušenství. Nabídka našeho zboží je pravidelně aktualizována a rozšiřována a v rámci kompletní péče o naše zákazníky Vám nabízíme i kvalitní poradenství v oblasti kouření, tak abychom individuálně uspokojili potřeby každého, koho zajímá elektronická cigareta a e-kouření.
Nejste jisti, která elektronická cigareta je pro Vás ta pravá? Potřebujete poradit či pomoci? V tom případě nás kontaktujte, rádi Vám jakýkoliv Váš dotaz zodpovíme.
Proč kouřit elektronické cigarety?

Elektronická cigareta Vám nabízí zdravější a ekonomičtější kouření, které neobtěžuje Vás ani okolí nepříjemným zápachem. Již se tedy nemusíte omezovat a můžete bez obav kouřit v autě, na zastávkách, v restauracích a dokonce i v letadle.
Proč elektronická cigareta a e-liquid z našeho e-shopu?

Protože náš internetový obchod www.ego-t.sluzby.cz Vám nabízí:
skvělé služby na profesionální úrovni a širokou nabídku kvalitního zboží, díky kterému zatočíte s Vaším zlozvykem zvaném kouření a cigarety raz, dva.
elektronické cigarety, e-liquid, atomizer i ostatní zboží pouze ve špičkové kvalitě, kterou Vám zaručují řádné certifikáty.
Bonusový program pro všechny naše stálé zákazníky, se kterým získáte nejen elektronické cigarety, ale i další zboží za zvýhodněnou cenu.
Skoncujte se zažloutlými záclonami, zuby a prsty. Neposlouchejte už výčitky od rodiny a spolupracovníků ohledně Vašeho zlozvyku. Udělejte něco pro Vaše zdraví a peněženku už dnes, vyberte si svojí první e-cigaretu. Elektronická cigareta je tu pro Vás a eGo-T.sluzby.cz je připravena poskytnout Vám své služby, včetně poradenství a osobního odběru v kamenné prodejně - Chomutov, Klášterec nad Ohří.
elektronické cigarety ego-T, 510-T Adresa : http://www.ego-t.sluzby.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: elektronická cigareta, ego-T, 510-T, cigareta, chomutov, kouření, shop, zdravě
Uloženo: 23.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde