Pomozte svým blízkým při nemoci či zraně

Po celá staletí usilovala náboženství o ulehčení tělesného utrpení člověka. Metody byly různé – od modlení až po přikládání rukou. Zároveň se objevilo množství pověr, aby vysvětlily jejich příležitostnou účinnost. Avšak běžně se věřilo, nehledě na použitou metodu, že duch může ovlivnit tělo.
V dnešní době medicína léčí tělo, když s ním něco není v pořádku. Skoro úplně však přehlíží vztah duchovní bytosti ke svému tělu a účinek, který duchovní bytost na tělo má.
Ve skutečnosti má jedinec sám, po jakémkoli nezbytném lékařském ošetření, ohromnou schopnost ovlivnit tělo a jeho dobré či špatné zdraví.
L. Ron Hubbard vyvinul řadu praktických použití svých objevů pro mentální a duchovní stránku tělesných potíží člověka. A tím, jak se vyvíjelo více a více technik, začala se používat nová technologie, nazvaná „asisty“ (z anglické slovo „assist“ znamená „pomoc“).
Množství způsobů, jak asisty použít je téměř neomezené. Vždy pomohou a často mají zázračné výsledky. Dnes existují tucty asistů pro širokou škálu situací a několik nejzákladnějších a nejpoužívanějších je zařazeno do této brožury.
Více na www.dianetika.cz

Pomozte svým blízkým při nemoci či zraně Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 22.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde