Zvyšte svoji úroveň přežití pomocí etiky

Jak muže člověk vědět, že je to, co dělá, správné nebo špatné? Když vidí nesčetně lidí u moci, osvobozované zločince a jak jsou tradiční hodnoty zavrhovány, možná dostane pocit, že by měl zvolit tu snazší cestu, jak z toho ven. „Druzí podvádějí na svých daních, tak proč já bych nemohl taky?“ Ostatní děti taky kradou v obchodě, tak co?“ „Ale bez ohledu na vše ostatní, člověk musí žít sám se sebou. Jak si může být jistý, když je na něj vyvíjeno tolik tlaků, že to, co si zvolil, je nejlepší pro něj, jeho rodinu a pro každou stránku jeho život0 a jeho budoucnosti?
L. Ron Hubbard dosáhl převratného objevu v oblasti etiky, který zahrnuje nejen zjednodušení a uspořádání tohoto předmětu, ale i vyvinutí funkční technologie, která přináší větší štěstí, prosperitu a přežití.
Tyto základy, vybrané z prací pana Hubbarda, nepředstavují úplnou podobu etické technologie dostupné v Scientologii. Poskytují však přesné nástroje, pomocí kterých může jedinec postupně zvyšovat svoji etickou úroveň, zvýšit svůj potenciál přežití v jakékoli oblasti života a pomáhat jiným dosáhnout toho samého. Tím se etická technologie stává hlavním nástrojem, který potřebujete, abyste měli úspěch ve všech stránkách svého života.
Více na www.dianetika.cz

Zvyšte svoji úroveň přežití pomocí etiky Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 08.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde