Rakovina

Co je rakovina?
Slovo „rakovina“ je nesprávným překladem původně v řečtině použitého slova karkinoma – tedy „krabovina“. Tento termín údajně používal Hippokrates (přibližně 460–370 před Kristem) nejspíše proto, že zbytnělé žíly při pokročilé rakovině prsu připomínají klepeto.

Jak vzniká rakovina?
Rakovina vzniká jako důsledek napadení buněk parazity, které se po té vymknou kontrole organismu a začnou se nekontrolovatelně dělit a růst. Pokud nedojde k jejímu zničení, může sama zničit celý organismus.

Narušení rozmnožování nádorových buněk

Dobrou zprávou je, že elektrické pole v kombinaci s chemoterapií může pomoci prevenci nádorů. Střídavá elektrická pole s velmi nízkou frekvencí (méně než 1 kHz), se ukázaly jako podpora narušené tkáně, jako je poškození nervů, svalů a srdce. Nízká frekvence elektrického pole podporuje růstu kostí a urychlení hojení zlomenin. U velmi vysokých frekvencí se zahřátí tkáně stane dominantní, což posloužilo jako základ pro některé běžně používané léčebné postupy, jako např. diatermie a radiofrekvenční ablace tumoru. Výzkum prováděný v Izraeli (Novocure, Israel Institute of Technology, Weizmann Institute of Science a Elisha Medical Centre) ukazují narušení rozmnožování nádorových buněk, střídavou frekvencí elektrického pole.
Rakovina Adresa : http://www.zappercentrum.com/rakovina.html
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: rakovina, uzdravení, zapper centrum
Uloženo: 06.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde