Dermalogica - profesionální péče o pleť

Dermalogica vznikla ve Spojených Státech v roce 1986 s jasným cílem – nabídnout zákazníkům kvalitní přípravky bez obsahu běžně používaných složek, jakými jsou lanolin, denaturovaný alkohol, minerální oleje, umělá barviva a parfém, jež s sebou přinášejí riziko podráždění. Každý produkt Dermalogica, který vzniká v laboratořích Mezinárodního dermálního institutu (The International Dermal Institute), obsahuje jen ty nejčistší a nejkvalitnější dostupné složky. Přípravky Dermalogica jsou ve více než 80 zemích po celém světě vybírány a doporučovány vyškolenými kosmetičkami se stejnou péčí, s jakou doktoři předepisují léky.Kompletní systém péče o pleť je každému zákazníkovi sestaven na míru na základě unikátní analýzy pleti Face Mapping ®, při které profesionál nejdříve „dekóduje“ jednotlivé zóny obličeje, aby mohl doporučit produkty, jež zlepší zdraví klientovy pokožky a přinesou viditelné výsledky.
Dermalogica je přesvědčena, že péče o pleť není o luxusních flakónech, nesmyslně vysokých cenách nebo modelkách s bezchybnou pletí na reklamních vizuálech. Stejně jako péče o zuby je v první řadě o jejím zdraví. Dermalogica neslibuje zázraky, ale skutečné výsledky, které s sebou přináší kvalitní složení výrobku a jeho profesionální doporučení. Dermalogica nabízí produkty určené k péči o pokožku obličeje a těla, řadu slunečních přípravků a péči adresovanou specifickým potřebám mužské pleti.
Dermalogica.salononline.cz je oficiální e-shop značek Dermalogica v České Republice a na Slovensku, jak je uvedeno naoficiálních internetových stránkách Dermalogica. Při nákupu na www.salononline.cz je tedy zaručena autentičnost (originální původ) všech zakoupených produktů Dermalogica.
Dermalogica - profesionální péče o pleť Adresa : http://dermalogica.salononline.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Dermalogica, pleť, kosmetika
Uloženo: 23.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde