Otevření Dianetického centra v ČB

Dianetické centrum v Českých Budějovicích v sobotu 19.11.2011 slavnostně otevřelo nové prostory na Lannově třídě 32. Všichni účastníci si mohli prohlédnout celé prostory.
Slavnostní otevření zahájil ředitel Dianetického centra Pavel Brůžek, který přivítal všechny pozvané a řekl: „Důvodem pro otevření nových prostor je stále narůstající zájem lidí o Dianetiku – moderní vědu o duševním zdraví a její principy.“
Dále pak následovala ohňová show skupiny Cerate, která všechny pořádně zahřála.
Poté starosta Hořic na Šumavě pan Martin Maděj přestřihl slavnostně pásku a popřál nově vzniklému Dianetickému centru hodně úspěchů.
Na otevření navázala přednáška Jak funguje lidská mysl na základě knihy Dianetika: Moderní věda o duševním zdraví, která otevírá dosud neznámé zákoutí lidské mysli.
Dianetika je celosvětová metoda, kterou používá dnes a denně na celém světě miliony lidí.
Nabízí možnosti, jak předcházet zraněním a iracionálnímu chování, které způsobuje např. narušené vztahy, sklíčenost, neúspěchy v práci apod. Díky Dianetice může člověk lépe zvládat nástrahy života a být úspěšnější. Také pozná, z čeho toto iracionální myšlení a neúspěchy pocházejí.
Základem této metody je kniha od amerického spisovatele L. Ron Hubbarda Dianetika: moderní věda o duševním zdraví. Její vydání způsobilo senzaci, když byla poprvé vydána v roce 1950 – vyšplhala se rovnou na vrchol seznamu New York Times bestsellerů a to na 27 týdnů a její popularita se od té doby zvyšovala. Dnes je prodáno více než 20 miliónů kopií v 53 jazycích.
V celé ČR se prodalo Dianetiky: moderní vědy o duševním zdraví již více
než 15 000 výtisků.
Další informace o Dianetice naleznete na www.dianetika.cz

Otevření Dianetického centra v ČB Adresa : http://www.dianetika.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 21.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde