Buďte fit s NUTRILITE od Amway

Vyváženost po celý rok

Amway Nutrilite Celkový stav organismu ovlivňují mnohé faktory, jako životní styl, věk, způsob stravování, fyzická a psychická zátěž nebo změny ročního období. Základem je zdravá strava každodenně se skládající z velkých porcí různých druhů ovoce a zeleniny. Jejich vitamíny, minerály a fytonutrienty jsou předpokladem pro zdraví a výkonnost organismu. Není však vždy jednoduché přijmout dostatečné množství nutrientů pouze stravou.

Základní potřeby živin v každém ročním období zajistí kvalitní základní výživové doplňky od značky NUTRILITE ™. Pomohou vám ulehčit mysl a dosáhnout optimální zdraví, dobrou fyzickou kondici, energii a vitalitu. Výrobková řada zahrnuje přípravky s vitaminy a minerály, které hrají významnou roli v mnoha ze základních procesů v lidském těle a mohou být zvláště důležité pro určité skupiny v závislosti na věku, pohlaví nebo životním stylu.
Příroda a věda v rovnováze

Amway NutriliteNUTRILITE ™ je jedinou světovou značkou vitaminů a minerálů, která si pěstuje, sklízí a zpracovává rostliny na svých vlastních certifikovaných ekologických farmách. Kontroluje celý výrobní proces od semínka rostliny po hotový výživový doplněk. Amway využívá čtyři farmy s celkovou rozlohou 2555 hektarů, kde se pěstují rostliny používané ve výživových doplňcích.
Značka využívá metody ekologického pěstování na výrobu svých vlastních exkluzivních rostlinných koncentrátů, přičemž používá inovativní nápady na dokonale vyvážené spojení vědy a přírody. Cílem je pomoci lidem dosáhnout optimálního zdraví pomocí výzkumu, vzdělávání a hledání praktických řešení.
Kdo je Amway?

Společnost Amway patří do velké holdingové skupiny Alticor inc. Amway byla založena v roce 1959 Jay Van Andelem a Richardem DeVosem. V roce 2010 společnosti a skupiny prodávající zboží spadající pod Alticor hlásily vzrůst tržeb o 9,5% a dosáhly tak 9,2 miliardy dolarů za rok. Mezi produkty, které Amway celosvětově prodává, patří výrobky péče o domácnost, péče o tělo, kosmetika, doplňky stravy, zařízení na úpravu vody a vzduchu, nádobí a řadu dalších doplňkových výrobků. Velkou pozornost nyní věnuje vývoji, výrobě a prodeji kosmetiky a doplňků stravy. Amway působí ve více než 80 zemích a teritoriích a je vedoucí společností přímého prodeje na světě.
Buďte fit s NUTRILITE od Amway Adresa : http://amwaycr.blogspot.com/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Amway, NUTRILITE, vitamíny, minerály, Alticor
Uloženo: 25.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde