Účinná terapie celulitidy přístrojem CLA

Celulitida (nebo přesněji celulita) je dnes vážný kosmetický i psychický problém žen téměř všech věkových kategorií a ras. Příčin je mnoho, ale důsledek je jen jeden - hromadění tukové tkáně především v podkoží stehen a boků. Současné přístroje pro terapii celulitidy vyžadují vždy bezprostřední kontakt jeho aktivní části s léčenými tělesnými partiemi. Používání těchto zařízení je náročné na obsluhu a ne zcela bez škodlivých následků.
Kosmetický přístroj CLAIRE je elektronické zařízení sestávající z řídicí jednotky a sedacího aplikátoru. Aplikátor je ve tvaru obdélníku s volně pohyblivými postranicemi a jeho funkční součásti jsou zašity do měkkého textilního obalu a zasunuty do pracího návleku z bavlněné tkaniny. Principem léčby je klinickými testy prokazatelný účinek impulzního magnetického pole a tepla na podkoží problémových tělních partií bez přímého kontaktu přístroje s pokožkou. Proto lze při terapii používat lehké oblečení, spodní prádlo, papírové roušky pro odstranění potu, apod. Jednoduchá obsluha a účinný způsob terapie bez zdravotního rizika jsou velkou výhodou tohoto přístroje i použité metody.
Výjimečnou předností přístroje je předcházení vzniku celulitidy již v pubertě. Procedura je příjemná, stačí vsedě, nebo pololeže s nadzdviženýma nohama a pohodlně opřenými zády nechat působit záření asi hodinu denně. I malý sklon nohou napomáhá díky zemské přitažlivosti rychlejšímu odtoku lymfy (mízy), která se jinak v lymfatických cévách pohybuje pouze svalovou činností. Pro dosažení uspokojivé hladkosti kůže je však nutná vícetýdenní terapie (alespoň hodinu denně po dobu 2 týdnů). Stačí se pohodlně usadit do křesla s aplikátorem, stisknout tlačítko vybraného režimu funkce a otevřít knihu nebo zapnout třeba televizi.
Bližší informace získáte na www.enjoy.cz nebo na www.realcellulitesolution.com .



Účinná terapie celulitidy přístrojem CLA Adresa : http://www.enjoy.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: léčba celulitidy, léčba akné, odstranění vrásek
Uloženo: 19.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde