Zbavte se brýlí nebo čoček natrvalo!

Evropské oční klinika Lexum disponuje těmi nejmodernějšími přístroji, díky nimž je možné bezpečně a bezbolestně odstranit prakticky každou dioptrickou vadu. Dioptrickou vadou se myslí zejména krátkozrakost, dalekozrakost, ale je možné i odstranění astigmatismu. Důležitou a nepostradatelnou součástí špičkového přístrojového vybavení je také vysoce profesionální tým lékařů oftalmologů, kteří patří ke špičce ve svém oboru nejen v česku, ale i v Evropě. Pobočky Evropské oční kliniky Lexum navíc najdete hned v pěti velkých českých městech a to v Praze, Brně, Ostravě, Českých Budějovicích a Táboře.

„To je všechno moc hezké," říkáte si možná, „ale operace očí není nejlevnější." Ano, laserová operace očí představuje poměrně velkou finanční zátěž. Za kontaktní čočky a brýle však člověk během svého života utratí více než 100 tisíc Kč. Protože je refrakční operace zraku trvalým řešením, zcela odpadnou problémy s neustálým otíráním zamlžených brýlových skel, nasazováním a vyjímáním čoček... Nemluvě o rizicích, s používáním kontaktních čoček spojených – ať už jde o možné infekce vzniklé nesprávným používáním čoček, mechanické poškození oka způsobené nevhodnou manipulací s čočkou nebo nesprávně zvolenou velikostí čočky, či alergie a toxické reakce na roztok očních čoček.

Díky laserové korekci zraku, a to krátkozrakosti, dalekozrakosti i astigmatismu, uvidíte mnohdy dokonce ještě lépe než dřív! Evropská oční klinika Lexum navíc přichází se zvýhodněnou nabídkou pro studenty středních a vysokých škol – už od 13 000 Kč můžete své brýle odložit navždy. V případě, že i tato lákavá nabídka je nad Vaše současné finanční možnosti, můžete využít bez úročné půjčky, se kterou Vám na klinikách ochotně poradí

Neváhejte a kontaktujte nás na tel. čísle 810 800 009, nebo e-mailem na lexum@lexum.cz

Vaše Evropská oční klinika Lexum.
Zbavte se brýlí nebo čoček natrvalo! Adresa : http://www.lexum.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: oční klinika, krátkozrakost, dalekozrakost, laserové operace očí, operace očí
Uloženo: 16.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.4
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde