Ovulační a těhotenské testy

Přemýšlíte o koupi ovulačního či těhotenského testu? Představujeme na českém trhu novinku, která je zavedenou součástí západoevropského trhu. Jedná se o ovulační a těhotenské testy značky One Step, které se vyznačují kvalitou srovnatelnou s konkurenční nabídkou.
Hlavní rozdíl je v ceně. Ten je patrný zejména u ovulačních testů, kde cena jednoho testu One Step začíná již těsně nad hranicí 13 Kč. Příčinu rozdílu cen konkurenčních testů si můžeme pouze domýšlet, toto necháme na každé z Vás.
Zaměřme se nyní na ovulační testy One Step, které mají větší potenciál prosadit se na malém českém trhu spíše než testy těhotenské. Testy One Step jsou v hodnocení spokojenosti uživatelek poměrně dobře hodnocené. Ze srovnání s absolutní špičkou na trhu ovulačních testů vyšly testy One Step se „vztyčenou hlavou“. Touto špičkou v oblasti ovulačních testů máme samozřejmě na mysli digitální ovulační testy značky Clearblue, které mimochodem nabízí internetový obchod www.babystart.cz také, a to za velmi konkurenční ceny. Ale to odbočujeme…
V hodnocení 96 uživatelek/hodnotitelek ovulačních testů One Step dosáhla průměrná známka na 5-bodové stupnici (1 bod – nejhorší; 5 bodů – nejlepší) hodnoty 3,98. V hodnocení 55 uživatelek/hodnotitelek digitálního ovulačního testu Clearblue dosáhla průměrná hodnota na 4,15 bodu. Rozdíl činí tedy pouhých 0,17 bodu. Vezmeme-li v potaz 2 faktory, a to spokojenost uživatelek s testy a cenou za jednotlivý test, vychází nám jednoznačný výsledek. Nechť si ale každá z Vás vytvoří svůj vlastní závěr.
Další podstatnou informací, kterou není hodno opomenout, je, že testy One Step samozřejmě prošly posouzením shody dle nařízení vlády ČR č. 453/2004 Sb., jsou označeny logem CE a splňují všechny požadavky stanovené pro prodej těchto výrobků v zemích EU.
Ať už se rozhodnete pro levnější (One Step) či dražší variantu (Clearblue), vězte, že v e-shopu www.babystart.cz seženete obě a za ceny, které byste u konkurence hledala marně.

Ovulační a těhotenské testy Adresa : http://www.babystart.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Ovulační test, těhotenský test, ovulacni test, tehotensky test
Uloženo: 05.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde