Rekordní měsíc u Amway

Amway Corp. dosáhla poprvé ve své 52 leté historii rekordní prodeje ve výši 1 miliardy dolarů za jeden měsíc. Amway působí ve více než 80 zemích a teritoriích a prodeje všeobecně stoupají a na devíti z deseti nejdůležitějších trhů došlo v červnu 2011 k nárůstu. Prodeje v Číně, Koreji, Indii, Thajsku, na Tajwanu a na Ukrajině zaznamenaly růst dvojciferný .

Hlavními tahouny tohoto terndu jsou úspěšné podpůrné prodejní akce, růst povědomí o značce, celosvětové marketingové kampaně a cenové úpravy. „Zažíváme intenzivní období růstu a očekáváme, že bude v našem prodejním cyklu pokračovat“ řekl Bill Payne, výkonný vice president Amway. „Jsme nadšeni tím, že rok od roku rostou naše prodeje což naznačuje, že dlouhodbý projekt Růst prostřednictvím inovací jasně plní svůj účel. Jsme stále lepší v rozhodování jak pracovat a kam směrovat naše úsilí. Trendy nám ukazují, že můžeme zažít další překročení rekordů v prodeji v letošním roce.“

Alticor Inc., mateřská firma Amway ohlásila v roce 2010 prodeje za více než USD 9, 2 miliardy což je o 9,5% více než v roce 2009. Byl to již 10. rok růstu v posledních 11 letech.

Kdo je Amway?

Amway je vedoucí světovou společností v oblasti přímého prodeje. Společnost byla založena v Michiganu v USA v roce 1959. V současnosti působí ve více než 50 zemích světa. Celosvětově s ní v současnosti spolupracuje více než 3 mil.. vlastníků podnikání Amway. V současnosti nabízí spotřebitelům více než 450 položek, které zahrnují výrobky kosmetiky značky ARTISTRY ™, výživové doplňky značky NUTRILITE ™, výrobky péče o tělo (Satinique ™, Glister ™, Hymm ™, Tolsom ™) a péče o domácnost (LOC ™ a SA8 ™ ).
Rekordní měsíc u Amway Adresa : http://amway-cr.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Amway, Amway Corp., Alticor Inc., ARTISTRY, NUTRILITE
Uloženo: 27.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde