Proč je kavitace lepší než běžná liposuk

Kavitace, neboli ultrazvuková liposukce je zcela nová metoda liposukce. Pokud jste tento pojem doposud neslyšeli, bude dobré si nejprve říci o co se vlastně jedná.
Kavitace, někdy také nazývaná bezbolestná, nebo ultrazvuková liposukce je neinvazivní metoda, což znamená, že se vůbec nezasahuje do kůže. Prakticky se tak nejedná o klasickou liposukci, při které se odsává tuk pomocí chirurgického zákroku.
Při ultrazvukové liposukci se používá speciální přístroj založený na ultrazvuku a vakua. Celý zákrok pak vypadá tak, jako byste byli na vyšetření ultrazvukem u lékaře, jen s tím rozdílem, že kavitace je více intenzivní a trvá kolem 30 až 40 minut. Dobrou zprávou je, že kavitace ze zcela bezbolestná, nemusí se tak použít žádná anestezie a po ošetření můžete jít domů. Není nutná žádná hospitalizace.
Stále si říkáte jak díky ultrazvuku můžete zhubnout? Vždyť liposukce je přece odsátí tuku a jak je to tedy zde? U kavitace se tuk samozřejmě neodsává, ale odbourává se zcela přirozenou cestou, prostřednictvím lymfatických uzlin. Zjednodušeně řečeno, díky speciálnímu ultrazvuku se tuk z těla odbourá a odchází z těla ven stejně tak, jako byste ho například tvrdě vy-sportovali.
Velkou odlišností od chirurgické metody liposukce je také cena. Chirurgická liposukce totiž stojí až desítky tisíc korun, u kavitace si díky jednoduchému procesu vystačíte s necelými dvěma tisíci korunami. I za tuto směšnou cenu si můžete nechat zmenšit břicho, zadek, nebo stehna.
Proč je kavitace lepší než běžná liposuk Adresa : http://www.levnakavitace.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: liposukce, kavitace, ultrazvuk
Uloženo: 16.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde