Vybrat si piercing nebo tetování?

Styl nebo možná tvář posledních let? Hodně mladých si chce nechat píchnout piercing anebo vytetovat nějaký obrázek, z důvodu, aby zapadli. K tomu se dá najít další "sorta" lidí, pro které se stane koníčkem (možná dokonce drogou) a hledají stále nevyužitá místa, která je možné vylepšit. Inspirují se vedle toho také rozmanitým výběrem materiálů a spoustou barevných kombinací.

Tetování je o dost důležitější volba než si nasadit piercing, ten snadno odšroubujeme a potom počkáme, než se nechá zarůst, popř. vyndáme jenom nutných případech. Tetování je samozřejmě těžko odstranitelné (zpravidla laserem), nepříjemné, zanechává znatelnější jizvy a nehradí to pojišťovna. Když se někdo rozhodne pro tetování, měl by si důkladně vybrat, který obrázek a hlavně vymyslet správné místo, jež je možno v případě potřeby snadno zakrýt. Odlišně budí dojem tetování v době prázdnin u vody a jinak při pohovoru .

Nejčastější skupinou v tomto bývají mladí, nechají se snadno ovlivnit okolím.

Běžný příklad za všechny: Chlapec si vytetoval tvář své současné holky, se kterou chodil a miloval jí. Po té, co se rozešli, si nechal "slečnu" odebrat a místo ní nosí jizvu ve formě vzpomínky na zbytek života.

Záleží na každém jedinci jak moc se chce a hlavně "může" nazdobit. Velkým problémem v této oblasti může být určitě vaše práce. Stavební dělník případně nějaký pomocný pracovník může být propíchán či "potetován", jak si žádá. Odlišná situace bývá u recepční, reportéra atp. Šéf nejspíš dvakrát nepřijme s radostí čínské symboly na předloktí nebo karmínovou hvězdičku na lýtku.

Lidé, fandící piercingu mívají většinou i tetování a mohli bychom je bez ostychu "rozkastovat" na tři druhy:

1. Ti, kteří nemají piercing, neuznávají ho a hlásají, že jsou hrdí na to, že žádné nevlastní
2. Ti, jenž vlastní jedno či dvě jako módní doplněk
3. Extrémní případy, kteří vlastní 3 tetování nebo piercingy nebo více, i přesto jim to je málo.
Vybrat si piercing nebo tetování? Adresa : http://mujpiercing.blog.cz/1106/8-veci-ktere-vam-zivot-s-piercingem-prichysta
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: piercing, tetování, piercing do pupíku, piercing do obočí
Uloženo: 13.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde