Eft - joga.

Naše stránky obsahují internetové kurzy a skype poradenství v oblasti jógy a energetické psychologie EFT. Jak zvýšit sebevědomí s pomocí metody eft, jak se cítit dobře v každé situaci a jak zhubnout pomocí metody eft a čtyřmi jednoduchými pravidly od světově uznávaného hypnoterapeuta P.M.Kenny. Poradenství jak na nemoc s eft,jak nemoc lépe snášet, popřípadě se nemoci úplně zbavit. Na stránkách se dozvíte, co vám chce nemoc napovědět, co byste měli v životě změnit.

Na našich stránkách si také můžete vybrat z deseti potravinových doplňků Nutra Bona. Doplňky na doplnění energie, pro zdravé klouby, pro dobrou imunitu, na krásu, pro pevné vlasy a nehty, dobrou paměť a klidnou psychiku.

Na stránkách nabízíme k počtení informace o filozofii jógy, o energii v józe, techniky jógy, i o vyšších stupních jógy. Můžete si také zakoupit lekci jógy a začít cvičit jógu sami doma.

Na našich stránkách se také dozvíte, jak vzniklo eft, kde může eft pomoci a na jakém principu eft pracuje.

Také se dozvíte, kde, kdy a v kolik hodin se pořádá cvičení jógy v Ostravě.

Jezdíme cvičit jógu do Chorvatska. A jak si to tam užíváme, se můžete podívat do naší fotogalerie. A když budete chtít, můžete se k nám přidat a užívat si cvičení jógy u moře s námi :-).

Naší fotogalerii jsem obohatila o fotografie dinosaurů, které jsem nafotila v dinoparku na Ostravsku. Kdo ještě do dinoparku nezavítal, může se na dinosaury podívat v naší fotogalerii.

Stránky připravila, a poradenství a cvičení vede cvičitel jógy I. třídy a terapeut EFT Rita Drabinová.

Eft - joga. Adresa : http://www.eft-joga.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Eft energetická psychologie, joga, internetové kurzy, hubnutí, sebevědomí, nutra
Uloženo: 12.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde