Barevné kontaktní čočky

Barevné kontaktní čočky jsou také nabízeny v podobě bez dioptrické i s dioptrickou hodnotou v rozsahu nejčastěji od -6 do 12Dpt. Zvýrazněte svůj vzhled a získejte tak obdiv svého okolí pomocí barevných kontaktních čoček!
Barevných kontaktních čoček se vyrábí tři základní typy: dobarvující, krycí a crazy.
Dobarvující kontaktní čočky – Tyto kontaktní čočky jsou určeny pro jemnou změnu původní barvy oka. Těmito čočkami se opticky dobarvuje, nebo přebarvuje původní odstín oka. Lze tak dosáhnout decentní změny barvy oka (vhodné pro každodenní použití). Přičemž výsledné zabarvení se projevuje podle původní barvy Vašeho oka (při tmavší původní barvě se změna projevuje méně, při světlejší více). Dobarvujícími kontaktními čočkami můžete udělat dojem na společnost pomocí decentního zabarvení. Dobarvující kontaktní čočky jsou také vhodné pro zakrytí různých poškození oka jako jizev apod.
Krycí kontaktní čočky – Krycí kontaktní čočky se používají pro kompletní překrytí původní barvy oka. Změna se projevuje i při tmavé původní barvě oka opravdu razantně. Jsou navíc nabízeny v mnoha nejrůznějších barvách i netypických pro oko. Těmito kontaktními čočkami si zajistíte originální vzhled, který jen tak někdo nepřehlédne. Krycí kontaktní čočky jsou vhodné pro společenské události nebo pro osoby, které chtějí v běžném životě vypadat opravdu originálně.
Crazy kontaktní čočky – Crazy kontaktní čočky jsou určeny pro uživatele, kteří nechtějí být přehlédnuti nikde a za žádných okolností. Crazy kontaktní čočky jsou vhodné především pro společenské události. Crazy čočky totiž kompletně mění jak barvu tak tvar rohovky. Docílit tak lze mnoha nejrůznějších vzhledů oka od kočičích očí až po různé ozdoby jako fotbalový míč apod. Dostaňte se do středu veškeré pozornosti pomocí Crazy kontaktních čoček.
Jak již bylo řečeno, barevné kontaktní čočky jsou nabízeny jak v dioptrické, tak bez dioptrickém provedení. Bez dioptrické provedení znamená, že dioptrická hodnota je rovna nule a nedochází k žádné změně obrazu kontaktní čočkou. Dioptrické provedení je pak schopno korigovat veškeré zrakové poruchy ryze dioptrického charakteru. Nejsou však schopny zlepšit vidění při komplikovaných očních vadách.
Dopřejte si originální vzhled pomocí barevných kontaktních čoček.

www.kontaktni-cocky-shop.cz
Barevné kontaktní čočky Adresa : http://www.kontaktni-cocky-shop.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Barevné kontaktní čočky
Uloženo: 31.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde