bazénová chemie a bazénové vysavače

Bazénová chemie

Potřebujete bazénovou chemii na čištění a údržbu bazénu?

Nabízíme bazénovou chemii ve formě dezinfekčních čističů, tablet pro upravu vody, přípravky proti řasám, Úpravu pH a další bazénovou chemii.

Bazénová chemie vám pomůže zbavit se nečistot a zachovat kvalitu vody ve Vašem bazénu.
Písková filtrace

Velmi žádaným zbožím je u nás také písková filtrace. Písková filtrace slouží k filtraci nečistot na bázi písku, podobně jako to funguje v přírodě. Díky tomu je tento způsob filtrace zcela ekologický a písková filtrace nezanechává žádné známky znečištění v okolí. Pískové filtrace jsou vhodné pro všechny typy venkovních bazénů, kde dochází k jejich znečištění.
Solární sprchy

K venkovním bazénům se často hodí pořídit si solární sprchu. Slunce Vám ohřeje vodu v nádrži solární sprchy. Díky speciálnímu povrchu solární sprchy, který vstřebává velké množství tepla, tak získáte zdarma teplou vodu za vcelku krátký čas. Nemusíte tedy složitě vyvádět vodovodní potrubí na zahradu a provádět další vodoinstalaci. Se solární sprchou Vám odpadá mnoho starostí a navíc ohřev je zdarma a zcela ekologicky v pořádku!

Doporučujeme podívat se do kategorie solární sprchy, kde naleznete kompletní nabídku solárních sprch.
Bazénový vysavač

Bazénové vysavače jsou vhodné především k udržování čistoty v bazénu. Je několik druhů bazénových vysavačů - ruční, poloautomatické, automatické. Vakuové bazénové vysavače a mnoho dalšího.

Pro více informací o bazénových vysavačích a čištění bazénu doporučuje zhlédnout kategorii bazénové vysavače a čištění bazénu. Doporučujeme také použít bazénovou chemii.


Bazénová filtrace je nezbytná pro udržení kvality vody v bazénu. Funguje tak, že nečistoty procházejí porezním prostředím filtru a zachycují se v něm. Výsledkem je průzračně čistá voda. Pro bazény do 5.000 litrů je dostačující kartušová filtrace, pro výkonnější a účinnější filtraci je vhodná písková filtrace. V naší nabídce naleznete nejprodávanější pískovou filtraci ProStar 4.
bazénová chemie a bazénové vysavače Adresa : http://bazenek.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: bazénová chemie,písková filtrace,solární sprchy,bazénový vysavač
Uloženo: 10.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde