Boneco majolka poznejte pravou chuť

Společnost Boneco a. s., je česká společnost, která se zabývá výrobou majonéz, tatarských omáček, hořčic, lahůdkových salátů a pomazánek. Majonézy a tatarské omáčky vede pod značkou Majolka, která má na trhu významné postavení.

Kvalita výrobků společnosti Boneco a. s., je na vysoké úrovni a stejně tak je tomu i z hlediska receptur či vysoké úrovně výroby. Společnost Boneco a. s. se může pyšnit získáním certifikátů IFS, BRC a HACCP. Díky těmto certifikátům je Boneco a. s. velice atraktivním dodavatelem potravin pro největší evropské obchodníky.

Nejznámější česká majonéza je Majolka
Majonéza Majolka spolu s tatarskou omáčkou patří k nejoblíbenějším produktům společnosti Boneco. Název Majolka je chráněn proslulou ochrannou známkou a není se čemu divit. Nejznámější česká majonéza Majolka má jedinečnou chuť a ve svém klasickém provedení má uplatnění nejen v tradičním bramborovém salátu, ale výborně se hodí i k přípravě pomazánek, obložených mís nebo jiných pokrmů. V kuchyni se často používá také jako náhrada vajec a tuku při pečení třených těst a zákusků. Majonéza Majolka navíc obsahuje omega-3 mastné kyseliny, které jsou pro naše tělo nesmírně důležité.

Mezi další oblíbené výrobky společnosti Boneco a. s. patří: americké, italské či francouzské dresingy, speciální hořčice (Dijon, Premium aj.), kečupy, křeny, saláty nebo BIO výrobky.

Pokud máte rádi kvalitu za rozumnou cenu, doporučujeme Vám výrobky Boneco a. s. vyzkoušet. Milovníci tatarských omáček jistě ocení omáčku Majolka, která patří dlouhodobě k tradičním a nejvíce vyhledávaným omáčkám v tuzemsku. Již řadu let se vyrábí podle nezměněné receptury s vysokým obsahem zeleninové složky, jejíž součástí jsou mimo jiné jakostní české okurky a cibule.

Boneco majolka poznejte pravou chuť Adresa : http://www.boneco.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Majolka
Uloženo: 20.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde