Neinvazivní liposukce

V posledních letech narostl zájem o neinvazivní liposukci, a to markantním způsobem. Každou ženu totiž láká bezbolestný průběh, který pokožku nijak nepoškozuje. Neinvazivní liposukce spočívá v šetrnosti a zejména vysoké efektivitě. K tomuto procesu používáme revoluční řešení, jímž je Exillis – speciální přístroj, který se může chlubit výbornými výsledky. Neinvazivní liposukce je vysoce účinná alternativa, kterou volí ženy bojící se podstoupit chirurgický zákrok.
Jestliže toužíte si zlepšit svou postavu do plavek anebo letních sukní, pak vám již nic nebrání. Díky Exillis si zlepšíte elasticitu pokožky, také bude zkvalitněna její struktura a hlavně budou zmírněny projevy celulitidy. Nabízíme vám kvalitní provedení neinvazivní liposukce, kterou je možné podstupovat jednou za čtrnáct dní. Nejčastěji se však jedná o čtyři, maximálně o šest ošetření liposukcí. Bývá požadováno ošetření břicha, boků, stehen, hýždí, noh a paží. Celkový proces trvá cca devadesát minut. Není úžasné mít během pouhých devadesáti minut vymodelovanou postavu? Bezbolestná neinvazivní liposukce začíná vstupní konzultací, kdy vám na veškeré dotazy odpoví kvalifikovaný odborník.
Je možné ošetřovat jak malé, tak i rozsáhlejší partie, což je další velkou výhodou. Samotný proces liposukce zahrnuje nanesení speciálního oleje a dané partie jsou ošetřovány krouživými pohyby a mírným tlakem. Aby byl dosažen maximální účinek liposukce, je potřeba bezbolestnou liposukci opakovat po čtrnácti dnech znovu. Během procesu nepocítíte žádnou bolest, ba naopak. Je cítit příjemné teplo v rámci ošetřovací oblasti. Před neinvazivní liposukcí je doporučena nízkokalorická dieta a vyvážená strava. Doporučujeme vám také dodržet pitní režim, tedy pít alespoň tři až čtyři litry tekutin během dne. Vytvarujte si postavu do plavek díky našim službám.

Neinvazivní liposukce Adresa : http://www.kosmetika-lymfodrenaz.cz/neinvazivni-liposukce/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: kavitace
Uloženo: 23.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde