Jak získat zadarmo kosmetiku Chanel?

Hydratační ochranná emulze na pleť Chanel Precision White Essentiel Hydra Protective Whitening Emulsion je denní hydratační emulze, která chrání pleť před UV zářením, upravuje tmavé skvrny, udržuje optimální rovnováhu vody v pokožce. Osvěžující tekutá konzistence se okamžitě vstřebává do kůže, pokožku zanechává krásně matnou, jemnou, dokonale hydratovanou a bez sebemenší stopy po lesku. Doporučená cena pro prodej je 2.300,- Kč, vy můžete mít tento skvost zdarma!

Hydratační krém na rty Chanel Precision Hydramax dokonale změkčuje a hydratuje rty. Rty jsou jemné a hebké po celý den. Tento elixír mládí pro vaše rty se hodí právě v tomto studeném zimním období, kdy rty nejvíce trpí. Doporučená cena pro prodej je 1.200,- Kč, vy můžete mít tento výrobek opět zdarma!

Vyhlazovací make-up Chanel Vitalumiere Fluid Make-up je dlouhotrvající make-up s odstínem 40 Beige. Poskytuje přirozené nalíčení a je vhodný pro všechny typy pleti. Dobře se roztírá. Zajišťuje maximální pohodlí a hydrataci. Pomáhá obnovit Vaší pleti vitalitu a zář. Pleť vypadá po celý den svěží. Zaručuje optimální ochranu před slunečním zářením SPF15. Obsahuje exkluzivní složky k vyhlazení jemných linek. Doporučená cena pro prodej je 900,- Kč, vy můžete tento přípravek získat naprosto zdarma!

Jak? Je to jednoduché, odpovězte na soutěžní otázku v soutěži, kterou připravil internetový obchod s parfémy Parfemgroup.cz. Soutěžní otázka zní: Jak se jmenovala známá módní návrhářka Chanel, přezdívaná též "Coco Chanel", svým vlastním jménem? Možnosti jsou níže:

Gabrielle Chanel
Laura Chanel
Adriane Chanel

Nápovědu najdete na našich stránkách v sekci Chanel. Své odpovědi zasílejte na e-mail soutez@parfemgroup.cz do 27. března 2011. Správné odpovědi budou slosovány 28. března 2011. Vítězové získají tyto ceny - řazeny od 1. místa dle vylosování:
Hydratační ochranná emulze na pleť Chanel Precision White Essentiel Hydra Protective Whitening Emulsion za 2300,- Kč
Hydratační krém na rty Chanel Precision Hydramax za 1.200,- Kč
Vyhlazovací make-up Chanel Vitalumiere Fluid Makeup za 900,- Kč

Jak získat zadarmo kosmetiku Chanel? Adresa : http://www.parfemgroup.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: parfémy, parfémy, kosmetika, chanel, parfums
Uloženo: 18.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde