NOVÁ řada antioxidační kosmetiky

Antioxidanty zpomalují stárnutí, a stárnout přece nikdo nechce!

Všechny uvedené výrobky obsahují antioxidační extrakty z plodů GOJI a granátového jablka, které potlačují známky stárnutí pleti způsobené nežádoucími účinky volných radikálů. Působením obsažených vitamínů a polysacharidů dostává pleť potřebnou výživu a hydrataci, zůstává jemná, pevná a chráněná proti oxidantům.

Plody Goji - kustovnice čínská se používá v Číně již po staletí jako omlazující ovoce. Je znám svou mnohostrannou prospěšností na lidský organizmus, a to jak v mladém, tak i pokročilém věku, přičemž nejsou známy žádné negativní vedlejší účinky.

Goji rostou na vysokých keřích na svazích Himalájí. Tradiční čínská medicína považuje Goji za léčivou potravinu podporující dlouhověkost, vitalitu a sexuální potenci. Naprosto unikátní pro Goji je pak skupina lycium polysacharidů. To jsou výjimečně silné antioxidanty, tedy látky, které neutralizují volné radikály. Tím pomáhají zabraňovat poškození buněk a stárnutí organismu.

Nápadný vzhled a lahodná chuť dělají z granátového jablka jeden z nejoceňovanějších druhů podzimního ovoce. Obsahuje vysoký podíl antioxidačních látek, minerálů a vitamínů, má značné výživové vlastnosti.
Nabízíme: krémy proti vráskám, sprchový gel, gel proti celulitidě, krém na ruce a další.
Navštivte ODKAZ NA KOSMETIKU GOJI a vybírejte.

NOVÁ řada antioxidační kosmetiky Adresa : http://www.azdistribuce.cz/katalog.php?typ=15651
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: antioxidační, kosmetika, goji, granátové jablko, finclub
Uloženo: 09.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde