Kosmetická masáž, přírodní kosmetika

Zdá se Vám, že již nemáte dostatek energie, jako dříve? Že na Vás dopadají všechny důsledky zimy a chmurného počasí? Dělá Vám problémy ráno vstát, protože jste vyčerpaní? Potom byste měli využít masáže, které Vám dodají energii a nabijí Vás novou chutí do života.
Kosmetická masáž zahrnuje masáž obličeje, jejíž součástí je i masáž krku, dekoltu a ramen. Podporuje prokrvení, povzbuzuje krevní oběh, zlepšuje látkovou výměnu kůže, dochází ke zjemnění mimických vrásek. Pleť se tak stává zářivější, zdravější. Kosmetická masáž je prováděna výhradně bio rostlinnými oleji lisovanými za studena. Obsahují množství bioaktivních látek, vitamínů a minerálů. Pronikají až do nejhlubších vrstev pokožky a jejich složení odpovídá složení tuků našeho těla. Samotná kosmetická masáž zlepšuje stav pleti, regeneruje pokožku i tkáně, působí blahodárně při kožních onemocněních.
Rádi byste pečovali o svou pleť a bojovali tak proti vráskám bez chemie? Potom je tu pro Vás přírodní kosmetika, kterou budete moci využít přesně dle svých potřeb. Přírodní kosmetika obsahuje výtažky z léčivých bylin, vydatné obličejové masky a panenské rostlinné oleje dodávají pleti bioaktivní látky, vitamíny a minerály. Zlepšují stav pleti, regenerují pokožku i tkáně, působí blahodárně při kožních onemocněních. Jestliže hledáte zážitek, který Vám bude příjemný, ale zároveň pomocí něj získáte i prospěšnou energii pro svůj organismus, tak jsou tu pro Vás masáže prováděné přírodní kosmetikou. Přirozenost a krása bez chemických přípravků je snahou našeho kosmetického studia. Již deset let pracujeme s přírodní kosmetikou. U nás přírodní bio kosmetika není móda, u nás je to tradice. Využíjte tedy i Vy nabídku našich služeb a produktů v oblasti přírodní kosmetiky.

Kosmetická masáž, přírodní kosmetika Adresa : http://www.kosmetika-lymfodrenaz.cz/kosmeticke-masaze/kosmetika/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Kosmetická masáž
Uloženo: 13.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde