Elektronická cigareta v TV? No konečně,

"Jsme potěšeni, že tento skvělý vynález konečně přestává být médii bojkotován. Vždyť v ČR pomáhá již tisícům lidí úspěšně bojovat s kouřením," říká propagátor elektronických cigaret Aleš Drnovský z nejznámějšího českého specializovaného webu www.KurKdeChces.cz a dodává: "elektronická cigareta prospívá jak kuřákovi samotnému, tak i jeho okolí. Omezuje riziko rakoviny, není cítit cigaretovým zápachem a nikoho neohrožuje pasivním kouřením."

Elektronická cigareta slouží kuřákům jako náhrada klasických cigaret, protože jim poskytuje dostatek nikotinu. Jedním z hlavních rozdílů proti klasickým cigaretám je, že elektronická cigareta nehoří. Dochází v ní k odpařování tekutého nikotinu. Uživatel elektronické cigarety tedy vdechuje čisté nikotinové výpary bez dehtu a dalších rakovinotvorných látek z cigaretového kouře. Přitom odborníci potvrzují, že největším rizikem klasických cigaret je zejména dehet a tisíce dalších zplodin hoření.

Na rozdíl od náplastí a ostatních nikotinových náhrad zachovává elektronická cigareta veškeré kuřácké rituály, které jsou pro kuřáky často velmi důležité. Proto je také výrazně vyšší počet kuřáků, kteří ji používají dlouhodobě a výrazně snižují svou spotřebu cigaret. "Netvrdíme, že elektronická cigareta někoho odnaučí kouřit. Ale rozhodně umožní výrazně omezit počet vykouřených cigaret," uvádí Drnovský.

Kvalitní elektronické cigarety nepatří k nejlevnějším. Proto, aby je mohli začít používat i běžní kuřáci, připravil www.KurKdeChces.cz unikátní koncept tzv. dotované elektronické cigarety. Kuřák na počátku získává kompletní startovní sadu s dotací 1.500 Kč. Podobně, jako u dotovaných telefonů, pak následně odebírá náhradní nikotinové náplně. "Teprve pomocí dotace jsme mohli českým kuřákům nabídnout skutečně kvalitní elektronické cigarety v ceně pod 500 Kč. Díky tomu se investice do elektronické cigarety vrátí kuřákovi již první měsíc používání," uzavírá Aleš Drnovský z www.KurKdeChces.cz .

Pro média a novináře, kteří by se chtěli s elektronickou cigaretou blíže seznámit, nabízí www.KurKdeChces.cz možnost vyzkoušení a poskytnutí dalších informací.

Elektronická cigareta v TV? No konečně, Adresa : http://www.kurkdechces.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: ecigareta,cigareta,kuřák,kouření,elektronická cigareta,dehet,tabák,zdraví,chuť,n
Uloženo: 24.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.1
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde