Zdravý životní styl podle Amway

Na světě trpí nadváhou více než 1 mld. lidí a z toho je přes 300 mil. lidí klinicky obezních. Tento rozsah zdravotního poškození už má charakter epidemie. Varující je růst počtu obezních dětí. Zajištění důstojného a zdravého stáří se bude v budoucnu týkat stále většího počtu lidí. Dnes tvoří 14,2% naší populace lidé starší 65 let v roce 2030 to bude 23% a v roce 2050 již více než 31% tedy cca 3 mil. osob.

Jak těmto výzvám čelit s Amway?

Správné stravování je jednou z nejlepších investic, kterou člověk může dlouhodobě prospět svému zdraví. Správná výživa upevňuje zdraví a zvyšuje lidské schopnosti pro fyzickou i psychickou aktivitu. Zdravý životní styl může přispět k dosažení a udržení optimálního zdravotního stavu našeho těla a může také snížit nebezpečí vzniku některých onemocnění. Na vyvážené, správné stravě je zejména důležité to, aby obsahovala, kromě základních makro a mikro, živin i různé zdraví prospěšné fytonutrienty (chemické či rostlinné sloučeniny, vitamíny a minerální látky). Je tedy velmi důležité, aby strava byla pestrá a rozmanitá a obsahovala hojnost zeleniny a ovoce.

Amway tip: V uspěchané době a v prostředí, ve kterém se mohou vyskytovat znečisťující faktory, si musíme zajistit dostatek základních nutrientů, které potřebujeme pro optimální zdraví a duševní pohodu.
Pilíře zdravého životního stylu

Prvním ze zásadních pilířů, na kterém zdravý životní styl stojí je správná výživa vč. doplňků stravy (Amway Nutrilite), dále pak tělesná aktivita, fyzická práce nebo cvičení, dostatečný odpočinek a pozitivní myšlení a přístup k životu. Co se stravování týče, měli bychom všeobecně jíst méně cukrů, tuků, přidat do jídelníčku zeleninu, ovoce, mikroživiny, měli bychom jíst také ve správný čas, tedy v době, kdy metabolismus pracuje nejvíce.
Amway a doplňky stravy

Amway NutriliteExistuje zhruba 45 základních živin, důležitých pro lidské zdraví. Bez potřebných složek stravy nemusejí být naše buňky dostatečně a správně vyživovány, což může mít za následek zhoršenou funkci organismu. Máte-li pocit, že se vašemu tělu nedostává vše, co potřebuje, pak je třeba sáhnout pro doplňky stravy. Jak postupovat v případě, že někteří lidé nejsou schopni nebo jim to okolnosti neumožňují, zajistit si přirozený přísun všech potřebných složek stravy. Vhodným postupem je využití možností doplnění stravy o chybějící živiny a to zejména mikro živiny. Tomuto postupu říkáme suplementace stravy. Existuje celá škála různých přípravků, lze však s jistotou říci, že nejvhodnější jsou ty, které mají výhradně přírodní původ, tj jsou vyráběny z rostlinných a přírodních materiálů, nikoliv syntetickou, umělou cestou. Jedním z nejvýznačnějších výrobců doplňků stravy je firma Amway, která tyto doplňky prodává pod značkou Nutrilite. Jedná se o celou řadu přírodních produktů, vyvíjených předními odborníky a vyráběných při dodržování nejpřísnějších pěstebních a zpracovatelských postupů na certifikovaných organických farmách, které zajišťují nejlepší užitné vlastnosti přípravků Nutrilite. Podle nezávislé studie agentury Euromotinor Consultancy z r. 2006 je Amway Nutrilite jedinou celosvětovou značkou, která tyto certifikované organické farmy využívá. Filozofie značky je vyjádřena sloganem: „Nutrilite, to nejlepší z přírody, to nejlepší z vědy“

Amway tip: Nejdůležitějším doplňkem stravy značky Nutrilite je multivitaminový, multiminerální a fytonutrientový přípravek DOUBLE X.
Zdravý životní styl podle Amway Adresa : http://pr-web.cz/zdrava-strava/zdravy-zivotni-styl-podle-amway/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Amway, Amway Nutrilite, Nutrilite, doplňky stravy, DOUBLE X
Uloženo: 26.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde