Zdravá výživa, pohyb a odpočinek

Společnost H Sport je si všech těchto skutečností velmi dobře vědoma a díky dlouholetým zkušenostem v dané problematice poskytuje vždy ty nejlepší služby a nejkvalitnější sortiment zboží. H Sport působí na českém trhu zdravé výživy a správného životního již od roku 1992. Nejprve se zaměřovala na velkoobchodní činnost, postupem času však začala provozovat i dvě maloobchodní prodejny a začala spolupracovat na jídelníčcích a stravovacích plánech nejrůznějších sportovců a jiných známých i neznámých zákazníků.

H Sport kromě svých kamenných prodejen disponuje také e-shopem. Zde najdeme obrovské množství kvalitního sortimentu. Počínaje doplňky výživy přes drobné sportovní vybavení a konče posilovacími stroji.

Veškeré nabízené doplňky výživy jsou vysoké kvality a jsou určeny pro všechny sportovce. V široké nabídce najdeme aminokyseliny, energizující a anabolizující látky, dále potom iontové energetické nápoje, přípravky na posílení imunity, stimulanty, kreatiny a proteiny. Vždy se jedná o látky, které jsou u nás povolené a schválené k prodeji.

Z dalšího sortimentu zboží lze vyzvednout kvalitní činky a činkové sety, rukavice, sportovní bandáže nebo třeba podkolenky a jiné drobné pomůcky pro sportovní činnost.

H Sport disponuje rovněž vysokou nabídkou posilovacích strojů, které jsou určeny jak k domácímu soukromému využití, tak i jako součást vybavení nejrůznějších posiloven a sportovních zařízení. Nabídka je v této kategorii opravdu obrovská, jedná se o cyklotrenažéry, rotopedy, hrazdy, stojany pod činky, běžecké trenažéry, crossové trenažéry, veslovací trenažéry, dále potom hrazdy, podložky na cvičení a mnoho dalších zařízení i doplňků, které by určitě neměly v žádné správně vybavené posilovně chybět.

Součástí služeb firmy H Sport je rovněž poskytování pomůcek a doplňků pro maséry a možnost poradenství, které je možné realizovat buď po předchozí domluvě, osobně prostřednictvím odborné osoby společnosti, případně prostřednictvím odkazu z webového e-shopu online.

Zdravá výživa, pohyb a odpočinek Adresa : http://www.hsport.cz/k46-doplnky-vyzivy.php
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: zdravá výživa,posilovací stroje,doplňky pro maséry,výživové doplňky
Uloženo: 18.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde