Chytré kouření, elektronická cigareta

Kouření způsobuje rakovinu, ale to vy jistě víte. Nesmíte rozhodně opomíjet Vaše zdraví a „dopřávat“ si několik cigaret denně. Škodíte tak velmi svému tělu a máte velkou šanci dostat rakovinu. Proto vědci vyvinuli elektronickou cigaretu. Říkáte si, cigareta jako cigareta? Tak to ale není! Z Elektronické cigarety nedostanete závislost a pokud již závislý jste, pak vám od závislosti pomůže. Na počátku historie elektronických cigaret obsahovaly nikotin, tudíž nebyly přímo vhodné, ale pokud již kuřák jste, tak jste se alespoň zbavil jiných neduh kouření – popelníky, smrad, potřeba zapalovače – a menšího obsahu nikotinu. Vědci ale tvrdě pracovali a vyvinuli nový typ elektronických cigaret, které již nikotin neobsahují. Zbavíte se tak absolutně za nedlouhou dobu závislosti.
Ale jakto, že neobsahují nikotin, ale přesto Vám budou jako náhražka za cigarety stačit? Složení elektronické cigarety je takové, aby pomohlo. Budete sice „nasávat“ a „vypouštět“ kouř, ale vašemu tělu to bude stačit. Používáním e-cigaret tak budete moci postupně kouření omezit na minimum.
Elektronická cigarety mají spoustu dalších výhod, jedna z nich je například to, že nebudete mít od držení cigaret zažloutlé prsty. Při koužení Vám také zuby brzy zežloutnou, to se při kouření e-cigarety opravdu stát nemůže. Navíc budete dýchat čistší vzduch a nebudete smrdět.
Věříme, že Vám naše elektronická cigareta pomůže.
Chytré kouření, elektronická cigareta Adresa : http://www.elektronickacigareta.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: elektronická cigareta
Uloženo: 17.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde