Zdravaapatyka.cz

Zdravaapatyka.cz je internetový obchod s přípravky pro děti a miminka, s přípravky pro péči o tělo, s čaji, s potravními doplňky, s vitamíny, se zdravotnickými prostředky, vet. přípravky. Specialista na přípravky s chytrou houbou - Pythium oligandrum.

Mikroskopická houba Pythium oligandrum, která je obsažena přípravku BIDEURU proniká svými vlákny do buněk potogenní plísně a vysává ji. Podstatou účinnosti přípravku je parazitování na plísňových chorobách. Další složky preparátu pomáhají ve vysoušení nohou potlačením jejich potivosti. Po splnění tohoto úkolu Pythium oligandrum mizí z této lokality. Zlepšuje stavy pachových symptomů, omezuje potivost nohou a na povrchu kůže a pod nehty omezuje v propagaci vláknitých houb a kvasinek.
Přípravek lze použít při pachových, hyperhidrotických (nadměrná potivost) a mykotických potížích. Rychle se také zastavuje rozvoj a šíření mykózy na ploskách, v meziprstí i na pokožce nohou, pod nehty i v botách. Při nepříjemném odéru starších nebo sportovních bot a při dlouhodobém nošení uzavřené obuvi.

Zdravaapatyka.cz Adresa : http://www.zdravaapatyka.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: chytrá houha, plíseň nohou,
Uloženo: 28.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde