Nominujte Nazeleno.cz do Křištálové lupy

Nazeleno.cz je nejčtenější spotřebitelský magazín z oblasti úspor energií a obnovitelných zdrojů, provozovaný společností xBizon. Každý den v něm najdete srozumitelné informace o tom, jak ušetřit, zdali jsou některé zelené nápady opravdu užitečné a vyplatí se. Nominujte magazín do čtenářské ankety Křišťálová lupa a vyhrajte třeba mobil Nokia N97 mini!

Portál Nazeleno.cz (www.nazeleno.cz) je jedinečný projekt na českém internetu. Najdete v něm vše, co potřebujete vědět z oblasti zdravého životního stylu, moderního způsobu života a úspor energie. A hlavně – informace jsou praktické, nabízíme tipy, jak ušetřit, kalkulačky, nápady, rady i pohled na události, který není zatížen ideologií.

Pátý ročník Křišťálové lupy

Pokud se vám tento přístup líbí, hlasujte pro Nazeleno.cz v Křišťálové lupě! Tato pravidelná čtenářská anketa, v níž internetoví uživatelé každý rok hodnotí webové stránky na českém internetu, je i letos otevřena vašim nominacím. Cílem je zvolit nejoblíbenější a nejzajímavější internetové projekty tuzemského webu. V letošním ročníku můžete v kategorii Média podpořit i magazín Nazeleno.cz!

Až do 31. srpna můžete nominovat své oblíbené webové stránky v mnoha kategoriích. Pět nejčastěji nominovaných v každé kategorii bude zařazeno do finálního hlasování veřejnosti, které proběhne od 20. září do 24. října 2010. Hlasovat můžete pro oblíbený vyhledávač, sociální síť anebo právě pro internetové médium.

Jak podpořit Nazeleno.cz v hlasování Křišťálová lupa 2010?

Pokud chcete podpořit Nazeleno.cz v hlasování, stačí navštívit stránky http://kristalova.lupa.cz/nominace/ a nominovat projekt v kategorii Média. V rámci této kategorie máte dokonce možnost uvést pět různých magazínů nebo internetových deníků. Pro korektní hlasování nemusíte vyplňovat všechny, nemusíte ani hlasovat pro projekty ze všech kategorií.

Nominujte Nazeleno.cz do Křištálové lupy Adresa : http://www.nazeleno.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Nazeleno.cz, Křišťálová lupa
Uloženo: 11.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde