Koloidní stříbro

Vzhledem velkému množství jeho desinfekčních a blahodárných účinků by bylo možné ho nazvat elixírem života či lékem století. Jak především znalci cizích jazyků jistě tuší, název koloidní stříbro znamená, že stříbro je v podobě mikročástic rozloženo v pevně stanovené koncentraci v roztoku. Velikost částic je od 0,015 do 0,001 nm (nanometrů, mikronů). Velikost virů je od 15 nm do 150 nm, velikost bakterií je od 350 do 1000 nm. Koloidní stříbro může proto pronikat k jádru patogenů a ničit je.

Stoupenci stříbra vyzdvihují jeho antibiotickou schopnost efektivně čelit prakticky všem bakteriím, houbám, plísním, parazitům a virům. Podporuje regeneraci poškozených buňek. V lékařství se masti a zábaly založené na tomto kovu používají jako standardní léčba na popáleniny. Roztok koloidního stříbra můžete využít i k zevnímu ošetření poranění, akné, ekzémů i oparů. Zmíněné účinky tuto blahodárnou tekutinu předurčují jak v preventivnímu užití k posílení imunity organismu tak i přímé léčbě mnoha chorob jako chřipka, nachlazení, plísňová onemocnění a mnoho dalších.

"Je to jedna z alternativ k antibiotikům, protože těžké kovy mají své vlastní mechanismy, jimiž působí na mikroorganismy," říká doktor Ian Alan Holder, profesor mikrobiologie a chirurgie na univerzitě v americkém Cincinnati.

Látky, rozpuštěné koloidálním způsobem, jsou tak jemných částic, že se ve tkáních ani neusazují, ani neshromažďují, nýbrž neustále kmitají a jsou tudíž všem buňkám rychle a účinně k dispozici. “Poison Control Center" z “Environmental Protection Agency" klasifikoval koloidní stříbro jako netoxické.
Dle mnoha výzkumů je koloidní stříbro přírodní antibiotikum neškodné lidem, zvířatům ani rostlinám.
V buňkách je koloidní stříbro neškodné, ale je smrtelné pro viry, kterým blokuje přístup k pro viry životně důležitému kyslíku.

"Je výrazně účinnější v boji proti bakteriím než většina antibiotik, která jsou v lékárnách dostupná, stříbrný roztok je užitečná zbraň proti téměř všem patogenům způsobujícím otravu potravinami " říká o stříbru ředitel floridské farmaceutické společnosti Natural-Immunogenics Corp.

Koloidní stříbro používají milióny lidí na celém světě.
Koloidní stříbro Adresa : http://www.zdrave-koloidni-stribro.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Koloidní stříbro, argentum koloidní, bio-antiseptikum, argentum gel
Uloženo: 25.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde