Zdraví máme každý jen jedno

Zdraví máme každý jen jedno.
Máte problémy s některou z těchto novodobých chorob jako jsou: Arterioskleroza cév srdce, mozku, končetin. Máte obavy nebo jste po infarktu nebo mozkové mrtvici ? Berete léky na cholesterol ? Trpíte cukrovkou ? Pozorujete sexuální poruchy ? Ztrácíte paměť, orientaci, váš mozek není již tak čilý ? Vaše kosti trpí řídnutím - osteoporozou ? Přidaly se poruchy zraku ?
Prevence neboli předcházení chorobám je v medicíně i v životě člověka to nejdůležitější. Čínské přísloví říká: Když sháníš léky až jsi nemocen, je to stejné jako kdybys začal kopat studnu až dostaneš žízeň.
Uchování vlastního zdraví je plně v rukou a v odpovědnosti každého z nás. Tato péče o vlastní zdraví - které máme jenom jedno a druhé si nikde nikdo nemůže koupit - začíná dříve, mnohem dříve než by se objevila nemoc.
Pokud chcete si své zdraví chránit a uchovat co nejdéle, jsou dnes již nenahraditelné doplňky stravy neboli vitaživiny. Potravinové doplňky stravy v žádné případě ale nenahrazují léky a proto je třeba brát léky i nadále, pokud vám je lékař předepisuje. Živiny dělají prostě vaši stravu plnohodnotnou a s léky se navzájem nevylučují, ale naopak doplňují a potencují účinek léků. Stejně tak přispívají i ke komplexní úpravě tělesné váhy a pomáhají účinně při zdravém hubnutí.
Svému zdraví věnujte pozornost, pečujte o ně a nešetřte na něm, dokud je čas. Je to přece vaše zdraví a jiné nemáte a nikde nedostanete, ani kdybyste dávali celé své jmění.
Zdraví máme každý jen jedno Adresa : http://www.vitaziviny.mycali.biz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Živiny, vitaživiny, doplňky stravy, potravinové doplňky , hubnutí, úprava váhy
Uloženo: 28.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde