Módní blog - Všichni můžeme být krásní

Módní blog


je nezávislým magazínem o módě, účesech a životním stylu. Líbí se mi na něm jeho osobní přístup a kvalitní články, které vycházejí 3x denně. Myslím, že tam najdeš hodně zajímavých a užitečných tipů.

Ukázka článku:



René Lacoste
Patřil k nejlepším hráčům 20. a 30. let 20. století. A tak hrdě reprezentoval Francouzský tenis. Po ukončení své sportovní kariéry se rozhodl zkusit štěstí v módě. Když přemýšlel nad logem své značky, nemusel se dlouho rozhodovat. Stačila mu k tomu jeho přezdívka. Vznikla ze sázky mezi ním a kapitánem na Davis Cupu. Šlo o důležitý zápas a odměnou pro Reného za výhru byl krokodýlí kufřík, po kterém toužil.

Trocha historie
Společnost se zpočátku orientovala na výrobu kvalitního tenisového oblečení. Potom k nim přibyl i golf. Důvod byl prostý. Reného manželkou se stala Simone Thion de la Chaume, francouzská amatérská šampionka v golfu.

První Lacostova trička byla jednoduchá. Měla pouze bílou barvu, v průběhu let začala firma šít i barevná a svoji nabídku rozšířila i o jiné kousky oblečení a doplňků.

Lacoste dnes
Lacoste ale už dávno nepatří jen na tenisové kurty nebo na golfová hřiště. Šije oděvy, které jsou vhodné na každodenní nošení, tedy i do práce nebo pro volný čas. Střihy jsou stále jednoduché, nadčasové ale velmi propracované. Materiál jak jinak než kvalitní. Na trhu najdeš krokodýla kromě oblečení, i na taškách, hodinkách, brýlích dokonce i parfémech.

K „fanouškům“ Lacoste patří i světově známý tenista Andy Roddick, který se stal jednou z tváří této značky.

Přesvědč se na http://modniblog.cz
Módní blog - Všichni můžeme být krásní Adresa : http://modniblog.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: móda, moda, styl, výživa, strava, dieta, postava, trend
Uloženo: 07.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde