Originální thajské masáže v Praze

Přijďte k nám na Originální Thajskou masáž a plaťte jen jeden!
Můžete vzít kamaráda, přítele, přítelkyni s sebou a vy máte masáž ZDARMA.
Neváhejte a přijďte využít této AKCE co nejdřív, takováto příležitost se už nemusí naskytnout!

Tak neváhejte a přijďte relaxovat a uvolnit se ve dvou!
-----
Každému se hodí trochu odpočinku. Po dlouhém pracovním týdnu není lepší možnost relaxace než thajská masáž. Proč? Protože díky své jednoduchosti, účinkům a celkovému pojetí nejde jen o pouhou masáž, kterou známe u nás. Jde o něco více, jde o meditaci a vnímání atmosféry klidu.




Pokud toužíte zažít okamžiky, kdy se o Vás budou starat profesionální ruce masérů a masérek, kteří navodí atmosféru k relaxaci, a bez léků a injekce dokáží vyléčit i bolesti, pak není nic jednoduššího, než navštívit masážní studio v Praze. Thajské masáže se rozšířili do celého světa, proto dnes není těžké najít studio thajských masáží v Praze či jiném městě. Je ale třeba se svěřit do kvalifikovaných rukou!
Thajské masáže v Praze nabízí renomované studio Thajský ráj. Po České republice je mnoho dobrých center, mnoho jich nabízí i Praha. Thajská masáž je ale procedura, při které je nutné klást na kvalitu a profesionalitu. Málo masážních středisek má tak vysoce kvalifikovaný personál, který se o Vás bezchybně postará, jako Thajský ráj.

Navštivte kvalitní pražské masážní studio, okuste nádheru při thajské masáži v našem českém hlavním městě, protože dnes již není třeba cestovat do Thajska. Ve studiu Thajský ráj se o Vás postarají masérky, které absolvovaly výuku v chrámové škole Wat Pho. Nechte profesionální masérky, aby Vám ulevily od bolesti zad, páteře a šíje, která vzniká např. z nesprávného sezení u počítače. Thajská masáž Vám pomůže uvolnit celé tělo, mysl, a zažít tak oddechové chvíle bez nutnosti přemýšlení a neustálého vypětí. Ženy toto mohou skloubit s masáží obličeje, která pomáhá i v boji proti vráskám, bolesti hlavy, unaveným očím. Olejová masáž také odstraní odumřelé buňky kůže. Masáž končetin má blahodárný efekt na celé tělo, nejenže dojde k uvolnění, ale thajská masáž je procedura, při které se využívají účinky jógy a akupresury, proto se i zde pracuje s akupresurními body těla. V neposlední řadě je prováděna tzv. královský thajská masáž, využívající bylinných váčků pro dokonalé uvolnění těla.

Pakliže máte zdravotní problémy nebo se jen chcete uvolnit od všudypřítomného stresu, navštivte Thajský ráj a prožijte pravou thajskou masáž v Praze. Zamluvit termín masáže lze i online na webových stránkách studia pomocí kontaktního formuláře. Zde se dočtete i studiu, více informací o masážích a mnoho dalších informací.

Originální thajské masáže v Praze Adresa : http://www.thajsky-raj.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: thajské masáže, neerotické, masáž, praha, václavák, václavské náměstí, u koně
Uloženo: 06.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde