Čističky vzduchu

Pomalu se učíme měnit stravovací návyky s pozitivním dopadem na naše zdraví. Kvalitu vody, kterou pijeme, sledujeme již řadu let. Raději kupujeme balenou vodu nebo si ji doma filtrujeme. Jak je to ale se vzduchem? Vnímáme dostatečně kvalitu vzduchu, který dýcháme?

Čističky vzduchu


Můžeme kvalitu vzduchu, který dýcháme vůbec ovlivnit? Jednoznačná odpověď na otázku je ANO! S čističkami vzduchu můžeme.
Co vlastně dýcháme?
Vzduch, který dýcháme, obsahuje řadu znečišťujících látek v pevném a plynném skupenství. Vdechnuté částice o velikosti větší než 5 µm se zachycují v horních cestách dýchacích a člověk je následně vykašle, vysmrká nebo spolkne. Tyto částice jsou pak detoxikovány v žaludku, případně v játrech. Částice o velikosti menší než 5 µm se zachycují v plicních sklípcích, kde vyvolávají dýchací potíže.

Čističky vzduchu COWAY


Na českém trhu dnes již seženete čističky, které kombinují nejrůznější technologie čistění vzduchu. Mezi tyto „chytřejší“ čističky vzduchu patří výrobky korejské značky COWAY, která je průkopníkem ve vývoji čističek vzduchu. Ve své vývojové centrále zaměstnává více než 250 vědců a specialistů z oboru. Čističky vzduchu COWAY používají k filtraci vzduchu několikastupňového filtračního systému. Tento filtrační systém obsahuje několik na sobě nezávislých filtrů s různou funkcí.
Čističky vzduchu Coway se Vám přizpůsobí!
Některé čističky vzduchu Coway mají dokonce volitelnou konfiguraci filtrů dle potřeb uživatele, ten si pak může vybrat, pro jaký účel bude v daný moment čističku používat. Podle toho může zvolit jeden z pěti volitelných filtrů (protialergenní, protichřipkový, legionella, formaldehydový nebo protiprachový filtr). Všechny čističky značky COWAY jsou vybaveny předfiltrem, který zachycuje vlasy, chlupy a další pevné částice před vniknutím do přístroje a chrání tak ostatní filtry umístěné v čističce. Zároveň jsou tyto čističky vybaveny speciálním HEPA filtrem vyvinutým firmou COWAY, který je napuštěn antibakteriální a proti plísňovou látkou, která odstraňuje prach, bacily a další znečišťovatele ovzduší.

Čističky vzduchu COWAY jsou mimořádně esteticky vyvedené a vyhrály i řadu mezinárodních designérských ocenění. Mimo to jsou doporučovány britskou alergologickou nadací BAF.
Vysoce kvalitní čističky vzduchu COWAY seženete na Elektro-partner.cz za unikátní ceny.
Čištění vzduchu přináší novou kvalitu do života…

Čističky vzduchu Adresa : http://www.elektro-partner.cz/search.asp?SearchType=All&EXPS=coway
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: čističky vzduchu COWAY,Elektro-partner.cz
Uloženo: 02.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde