Sportbalance - vaše tělo v rovnováze

Sportovní poradna SPORTBALANCE je zaměřená na vyšetřování a prevenci sportovních zranění. Na základě předem vyplněného dotazníku a podrobného vyšetření naším fyzioterapeutem v poradně provedeme analýzu pohybového aparátu sportovce a jeho zátěže. Odhalíme dysbalance, poruchy koordinace, poruchy pohybových stereotypů a rizikové faktory v přípravě i při sportovním výkonu. Tímto systémem je možné detekovat hrozící přetížení a zranění pohybového aparátu. Vyšetřením odhalíme možné přetížení chrupavek, vazů, úponů, šlach a svalů. Kromě akutních úrazů se dá většině sportovních zranění zabránit. Doporučené úpravy tréninku a zařazení kompenzačních cviků vám prodlouží radost ze sportu, zabrání zbytečným úrazům a zlepší vaše výkony.

Systém vyšetření i následných opatření a léčby byl sestaven na základě dlouholetých zkušenosti s vrcholovými sportovci. Hráč nejprve vyplní elektronický dotazník a pak přijede na vyšetření. Vyšetření v poradně trvá 30 minut, včetně nácviku kompenzačních cviků. Lze se objednat i o víkendu. Hráč obdrží podrobnou zprávu o stavu svého pohybového aparátu a přehled doporučených opatření.

V rámci poradny si můžete rovněž nechat zkontrolovat jídelníček. Naši dietologové Vám zkontrolují vaše stravovací návyky a doporučí úpravu jídelníčku tak, aby odpovídal vaší zátěži.

Prevence je vždy lepší a účinnější než léčba. Zařaďte odborníky z poradny SPORTBALANCE do svého realizačního týmu včas!

Sportbalance - vaše tělo v rovnováze Adresa : http://www.sportbalance.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: ortopedie, fyzioterapie, rehabilitace, sportovní poradna, vyšetření
Uloženo: 29.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde