Masážní křesla Profimedica

Značková masážní a relaxační křesla Profimedica jsou nejprodávanější masážní křesla na českém trhu. Vybírejte ze široké nabídky relaxačních a masážních křesel vhodných do každé domácnosti či provozovny. Přesvědčíme vás, že masážní křeslo opravdu nemusí být nedosažitelným luxusem.

Masážní a relaxační křesla Profimedica a jejich účinek na Vaše zdraví a pohodu.

Jako ruce a prsty maséra putují po zádech nahoru a dolů od šíje až ke kostrči speciálně vyvinuté masážní válečky, zabudované v opěradle křesla. Ergonomicky řešené opěradlo, uzpůsobené tvaru zad, poskytuje nejvyšší komfort sezení. Individuelně, dle osobních potřeb, nastavitelné masážní funkce významně přispívají ke komfortnímu životnímu pocitu.Vynikající kvalita, vyzrálá technika, nejnovější způsoby masáží, jednoduchá obsluha a ovládání, snadná údržba, nejvyšší komfort sezení – ergonomie přizpůsobená tvaru zad a dokonalý design, to jsou nároky, které se neustále kladou na výrobky řady Profimedica.Všechny funkce jsou individuálně nastavitelné dle osobních přání. Pomocí tlačítka lze různé masážní funkce zacílit na libovolnou oblast těla v délce cca 20 cm. Navíc je k dispozici ještě 3 až 8 automatických programů, které systematicky prostřídávají všechny masážní funkce buď v oblasti šíje, hrudní páteře nebo beder a po 15 minutách se automaticky vypnou.Na základě dlouholeté zkušenosti v oblasti masážních produktů jsou masážní křesla a relaxační křesla Profimedica technicky na nejnovějším stupni vývoje. Nanejvýš luxusní, proti oděru odolný, hygienický, snadno udržovatelný potahový materiál, schopný přizpůsobit se teplotě těla, je vyvíjen speciálně pro tato křesla a dodává se v nejrůznějších barvách.
Vyzkoušejte si i vy masážní křesla, relaxační křesla, polohovací křesla – masážní křesla i relaxační křesla jsou vybavena nejmodernějšími technologiemi, přinášející již dávno známé léčebné účinky masáže. Pokud žijete v moderním světě a potýkáte se vším tím stresem, který přináší, je masážní křeslo, relaxační křeslo pro Vás to pravé! Ať už máte ztuhlý krk od celodenního sezení v kanceláři, nebo unavené nohy po posilování, nebo nepříjemnou bolest zad, která vám překáží při Vašich oblíbených aktivitách. Nezáleží na věku ani povolání, všechny tyto problémy a stres prostě přináší život. Masážní křesla, relaxační křesla rozumí tomuto napětí a tlaku, a nezáleží ani na tom, v jaké situaci se právě nacházíte, křeslo vyhoví všem Vašim potřebám.

Čas od času masáž potřebuje každý z nás. Pokud ale nepatříte mezi příznivce těch klasických, ručních masáží, pak byste mohli uvažovat o nějakém z masážních křesel. Masážní křesla, relaxační křesla a polohovací křesla vám od potíží spolehlivě uleví. Zdravá záda a páteř jsou klíčem ke zdraví a k životní energii. Pravidelné masáže, které zakoupením masážního křesla, relaxačního křesla, nebo křesla polohovacího můžete absolvovat v klidu svého domova, podporují krevní oběh. Různé druhy nastavitelných masáží navíc působí na nejrůznější části těla. Uvolní namožené svaly, dodají sílu a vitalitu do dalšího pracovního procesu.

Proč masážní křeslo?

Lepší masážní křesla sami diagnostikují problémové partie. V soukromí a diskrétně. Zároveň přináší důležitou úsporu času a finančních prostředků.

Masážní křesla jsou perfektním pomocníkem pro dokonalé uvolnění těla a mysli. Relaxaci, kterou s těmito křesly zažijete, je naprosto úžasná. Tento "masér" nikdy nespí a máte jej k dispozici v kteroukoliv denní dobu. Dopřejte si také luxus za přijatelnou cenu.

Masíruje Vás najednou několik "rukou", takže je celková masáž nejen rychlejší, ale i levnější!

Masáž v masážním křesle


-kdy chcete
-jak často chcete
-jak dlouho chcete
-365 dní v roce, 24 hodin denně
-křeslo se neunaví
-ušetříte za maséra
-nikdy Vás neodmítne
-volba druhu a místa masáže
-luxusní doplněk do domácnosti
-reprezentační doplněk do firmy


Používání masážního křesla, relaxačního křesla uvolňuje napětí a odstraňuje stres z jednoduchého důvodu – protože přináší ozdravující sílu MASÁŽE. Už po tisíce let je masáž základním prvkem tradičních léčebných metod na celém světě. Ať už se jedná o do hloubky působící roztírání pokožky masáží nebo jemné poklepávání svalstva pomocí shiatsu masáže, všechny tyto masážní metody se používají nejen k potlačení různých potíží a bolesti, ale umí vyřešit též širokou škálu zdravotních problémů. Na základě těchto tradičních léčebných metod masáž stimuluje přirozená energetická centra v lidském těle, abychom dosáhli příjemného pocitu a vylepšili své zdraví.

Díky jednoduchému ovládání, která polohovací křesla, masážní křesla a relaxační křesla nabízejí, se z něj nemusíte ani hnout – stačí jen měnit programy, uvolnit se a nechat se unášet příjemnými pocity. Po takové masáži se budete cítit jako znovuzrození.

Polohovací křesla, relaxační křesla i masážní křesla můžete použít jako součást Vašeho nábytku u Vás doma nebo v kanceláři.
Zejména v dnešní uspěchané době, kdy většina lidí vykonává sedavé zaměstnání u počítače, je více než důležité věnovat péči našemu rozlámanému tělu, a to hlavně páteři, která sezením trpí nejvíce.
Polohovací křesla, masážní křesla i relaxační křesla umožňují komfortní sezení a zároveň dokonalou masáž krku, zad a nohou. Křesla dokáží i velmi žádané Lymfatické masáže a shiatsu masáže.

Masáž může podstoupit každý bez lékařského doporučení.

Klasická povrchová masáž má především uvolnit a prokrvit namáhané svalové partie, uvolnit páteř a meziobratlové ploténky.
Pro masáž zad, šíje, či bederní páteře a nohou jsou výborným pomocníkem právě masážní křesla , relaxační křesla a polohovací křesla.




Masážní křesla Profimedica Adresa : http://www.nejlevnejsi-masazni-kresla.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: masážní křeslo, masážní křesla, relaxační křeslo, křeslo relaxační, křeslo masáž
Uloženo: 21.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde