Plastická chirurgie

Výhody zvětšení rtů PermaLipem
Výhoda zvětšení rtů pomocí implantátu spočívá v okamžitém efektu, který je trvalý a plně reverzibilní - implantát se dá kdykoliv odstranit. Tato metoda je pro svou jednoduchost a kvalitu velmi oblíbená ve světě.

Na rozdíl od zvětšení rtů pomocí injekce kyseliny hyaluronové, kdy dochází k nerovnoměrnému vstřebávání a vzniku nerovností na rtu a dále nutnosti opakovaných vpichů (tedy další bolesti). S implantátem tedy nemusíte chodit na plastickou chirurgii každý rok pro obnovení objemu svých rtů a rty jsou neustále plné a s pěknou konturou.

Do rtů, které jsou úzké a vytváří tak dojem přísného obličeje nebo vzhledu je ideální tento implantát použít - rty mají po aplikaci implantátu plnější objem a vykreslený pěkný obrys. Implantát ve rtu není pro okolí patrný při jakýchkoliv pohybech rtů a není ani ve rtech hmatný (např. při líbání partner nic nepozná). Implantát je uložen uprostřed rtu tak, aby nevytvářel ani žádný nepříjemný pocit pro klientku. Na implantát si zvyknete rychle a během několika dnů ho přestanete vnímat. Zůstávají jen krásné plné rty.

Přesto, že je implantát PermaLip permanentní, je vytvořený tak, aby mohl být kdykoliv jednoduše odstraněn v případě, že si ošetřená osoba přeje svůj původní vzhled rtů. Odstranění implantátu trvá asi 10 minut.
Plastická chirurgie Adresa : http://www.plastickachirurgie.biz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Plastická chirurgie
Uloženo: 27.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde