Ekologická drogérie a Eurona

Chodí na čerstvý vzduch a užívají si každou minutu, dokonce aktivně sportují. Pravidelně se zdravě stravují. Samozřejmě nezapomínají ani na pitný režim. Konzumují nejrůznější vitamíny, minerální či přírodní bylinné preparáty. Díky tomu že respektují zásady zdravé stravy, mohou se vyhnout některým zdravotním komplikacím či nemocem.

Především se snaží plnit následující zásady zdravé stravy:

−Za žádných okolností se nikdy nepřejídají.
−Jednou týdně si jdou do fitness centra zacvičit.
−Pojídají menší porce jídla.
−Vychutnávají si každé sousto.
−Každý den si dopřejí nějakou tu zeleninu či ovoce.
−Konzumují jak mléčné výrobky, tak i libové maso či celozrnné pečivo.
−Nekouří a omezují konzumaci alkoholu.
−Připravují pokrmy z rostlinného oleje.


Doplňky stravy

Doplňky stravy jsou v podstatě přírodní léčivé preparáty, které se prodávají nejen v lékárně, ale i v prodejnách zdravé výživy a dalších obchodech. Obsahují nejrůznější vitamíny, minerály, aminokyseliny, vlákninu, bylinné výtažky a jiné důležité látky, které oplývají nutričním či fyziologickým účinkem.
Doplňky stravy se zpravidla přidávají do některých potravin, jako např. do nápojů a mléčných výrobků apod. Působí velice příznivě a dodávají lidskému organismu patřičné množství živin.
Obvykle se dají sehnat ve formě tablet či kapslí. Také jsou nabízeny v podobě tekuté či práškové. Na trhu existují nejrůznější doplňky stravy. Zejména jsou to přípravky určené pro pohybové ústrojí, které se užívají při potížích kloubů, zad či artrózy. Dále jsou to preparáty, které dodávají tělu nejen energie, ale také ovlivňují samotnou tělesnou konstituci. Běžně se jedná o přípravky proti nachlazení či chřipce, jako jsou např. vitamíny či minerály. Mohou to být kupříkladu přípravky proti nadváze či padání vlasů atd.

Ekologická drogérie

Ekologická drogérie prodává tzv. ekologické produkty, které nezatěžují životní prostředí a zároveň neškodí lidskému organismu. Tyto ekologické výrobky vůbec neobsahují formaldehydy, chlór, perboráty či fosfáty.
Ekologická drogérie nabízí stoprocentní odbouratelné výrobky, které jsou velice výhodné a praktické, neboť se v průběhu několika málo dní sami rozloží ve vodě na přírodní složky. Jsou daleko levnější a nedráždí sliznici, příjemně voní.
Ekologická drogérie nabízí široký sortiment hygienických pomůcek, toaletních potřeb, čisticích prostředků, vlasové kosmetiky, tělové kosmetiky. V nabídce jsou také prostředky na nádobí či na praní, bylinné krémy, čistící a ošetřující přípravky, bio mýdla, masážní oleje, přírodní repelenty apod. V ekologické drogérii si určitě vybere každý.

Ekologická drogérie a Eurona Adresa : http://www.prirodnicestou.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: zdraví, doplnky stravy, ekologicka strava, eurona, calivita
Uloženo: 11.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde