Mějme se rádi a pracujme na svém těle

Po dětech jsem měla opravdu dost kilo navíc. Nejen, že me netěšil pohled do zrcadla,ale také mě strašně bolely klouby ..prostě jsem se nemohla unést. Nebyla jsem jednoduše zvyklá na svou tíhu. Rozhodla jsem se, že začnu hubnout a samozřejmě se pro větší efekt snažila začít hned.

Po měsíci, kdy jsem téměř nic nejdela, byla neustále unavená a podrážděná jsem zjistila,že nehubnu. Chemii jsem do sebe cpát nechtěla a z běhání okolo dětí jsem byla unavená, takže nějaká večerní cvičení nehrozila. Pak mi kamarádka nabídla hubnoucí program, který mě přesvědčil,že ne všechny výrobky na hubnutí jsou jen reklamní tahy. Po měsíci jsem měla pět kilo dolů a za další tři deset...váhu si stále držím a navíc ta energie, kterou mi dodává, je s dětmi k nezaplacení. Já, jako "nevěřící Tomáš" jsem se skutečně zapálila pro tuto věc a můj dobrý pocit mě pomohl rozhodnout se, že bych chtěla pomáhat dalším lidem, kteří mají stejné problémy s přebytečnými kily a není jim z toho zrovna nejlépe. Nebo prostě těm, kteří se chtějí starat o své tělo a zdraví. Sama vím, jak velké problémy může mindrák, zvaný nadváha, způsobit. Nebudu jmenovat tu spoustu tabletek a koktejlů z lékárny, které jsem vyzkoušla v minulých letech, z nichž mě ovšem nikdy nic nezabralo, ale vím jistě,že teď můžu mít dobrý pocit, protože neškodím tělu, správě ho vyživuji a tím pádem nestrádám já ani mí blízcí.

Program, který mi pomohl, doslova, k mému osobnímu úspěchu je založen na výživě organismu-svalů a buněk, odbourává pocit hladu, omezuje chutě, protože organismus je vyživený a především, pokud jsou svaly dobře vyživené, tak mají energii a dobře spalují tuky. Tím pádem dodávají skvělou enrgii Vám a doslova se vám může stát,že den se prodlouží o několik hodin :).
Vetšina potravin, které do těla dostáváme má však minimální výživovou hodnotu a převažují cukry nebo tuky, které se nám potom ukládájí na místech, které bychom si nejméně přáli.Tělo hladoví a má tendenci si vše schovávat na horší časy. Spousta mých známých jsou vášniví sportovci a užívají tuto řadu, protože chtějí správně žít a mít dostatek energie na své aktivity.

Velikou výhodou je také podpora nezaujatého člověka,který není z vašeho okolí, poradí, pomůže, podpoří a nedopustí, aby to člověk vzdal..to pro mne byla veliká výhoda jelikož má předsevzetí, i přes mou zoufalost, nebyla vždy úplně tak silná.

Závěrem bych chtěla dodat, že není nic jednoduššího než vyzkoušet, věřit a pak se jen těšit z kladných reakcí svého okolí :)
Mějme se rádi a pracujme na svém těle Adresa : http://www.hubnete.cz/mujstyl
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: hunutí, dieta, zdraví, bylinky, sport, energie, vyziva, trend, wellness,
Uloženo: 08.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde