AV dental – zubní ordinace Praha 4 - Krč

Bojíte se zubaře? Máte strach ze zubního ošetření? Uvolněte se prosim a důvěřujte našim profesionálům v moderní zubní ordinaci AV dental s.r.o. Jsme mladý tým zkušených lékařů a hygienistek s nejmodernějším medicínským zázemím. Pacient je pro nás vždy na prvním místě. Veškeré zákroky provádíme v jemném znecitlivění. Neucítíte sebemenší bolest a to vše ve velmi krátkých objednacích lhůtách. Snažíme se Vám vždy velmi přesně vysvětlit průběh celé léčby jednotlivých zákroků a lékařských postupů.
Zubní ordinace AV dental jako centrum zubní estetiky provádí bělení zubů. A to formou jak ordinačního tak domácího bělení zubů. Postup je velmi jednoduchý a v rukou našich profesionálů bezpečný. Renomované systémy bělení zubů nepoškozují zuby ani dásně a mají velmi dlouhý účinek. Změna odstínu je vždy viditelná již po první návštěvě naší zubní ordinace.
Velmi žádané jsou bílé výplně at již z keramiky či kompozitu. Nahradit nevzhledný amalgam je pro nás radostí a budete překvapeni jak snadno vykouzlíme krásný úsměv.
Naší specializaci jsou zubní implantáty . Jedna se systém titanových válečků které se zavádějí do čelistí. Opět můžete mít zuby napevno. Naplno tak můžete prožít všechny chvíle aktivního života. Pracujeme pouze s kvalitními materiály jež jsou důležité pro dobře zhojený zubní implantát.
Zubní ordinace AV dental slouží též jako zubní pohotovost. Vždy se Vám vynasnažíme najít co nejbližší termín možného ošetření. Kontaktujte nás na www.avdental.cz. S bolestí zubů přichází často vystrašený pacient a právě zde máme prostor předvést kvalitní a šetrné ošetření s maximální empatií a porozuměním.
Pečujeme též o nejmladší generaci pacientů a to jsou jejich mléčné dočasné zoubky. Dětské stomatologie se nebojíme. S dětmi jsme kamarádi a ty se rády vrací k hodné paní doktorce.
Pro toho kde se opravdu boji nabízí zubní ordinace AV dental možnost analgosedace či celkové anestesie. Proč nepříjemný zákrok neprospat?
Za velmi přijatelné ceny poskytujeme vysoký nadstandard. Přijďte se přesvědčit že jsme nejlepší a budete odcházet s úsměvem který bude zářit. Více na www.avdental.cz

AV dental – zubní ordinace Praha 4 - Krč Adresa : http://www.avdental.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Zdraví, Stomatologie, Lékařství, Lékaři, Zubní lékaři, Zdravotnické zařízení, Es
Uloženo: 07.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde