Epidemie obezity už i v ČR !

Pracujeme s vynikajícími programy , se kterými nejen po celém světě, ale už i u nás zaznamenáváme vynikající výsledky. Nejedná se o nějaké zázračné prostředky na hubnuti, ale o výživu se všemi nutrienty, nepostradatelnými pro zdraví, kondici a zdravý metabolismus. Tyto programy jdou za hranici pomocníka na redukci váhy Jedná se především o výživu ze všech živin, které nejsme při dnešním normálním stravování schopni zajistit. Jedná se tedy v první řadě o komplexní proteinovou výživu, pouze na rostlinném základě, velmi chutné, lehce stravitelné, podporované účinky řady nejlepších poznatků pro spalování tuku, odstraňování toxinů z těla a zlepšení trávení. Velmi výrazně se při používání této výživy zlepšuje celková kondice a posiluje imunita a organismus, je k tomu veškerý nezbytný vitamínovo minerálový komplex a vláknina. Proto si tuto zařazují do jídelníčku i ti, kteří chtějí zregenerovat organismus a vytvořit dobrý základ pro posílení organismu , a tím i pomoci si lépe se vypořádat i se zdravotními nepříjemnostmi ( alergie, bolesti hlavy, kožní problémy, ekzémy, bolesti zad, kloubů,cukrovka, …) a také sportovci a lidé s fyzicky náročným životním stylem.

Jedná se o špičkový sojový protein, který posiluje a vyživuje všechny svaly, což má za následek přirozený proces: čím je lepší výživa svalů, tím rychleji pracuje metabolismus a spaluje se tuk. Dochází tedy pouze k úbytku kil na tuku ( což je u všech diet největší problém, neboť pouze snížením potravy a kalorií, např. konzumací jen zeleniny nebo hladověním…, ztrácíme na prvním místě svalovou hmotu, a tak zhoršujeme ještě více celý proces a do budoucna dochází k jo jo efektu, o únavě ani nemluvě!) . Velkou předností je to, že jsou velmi chutné, snadné na přípravu, bez časové náročnosti ( 1,2 min), není u toho vůbec hlad! Po dosažení výsledku nedochází k jo jo efektu, cítíte se velmi dobře a netrpíte únavou ( příliv energie je velmi záhy výrazně znatelný). Cena jednoho jídla vychází na 20-70kč, takže Vám to umožní i výrazně omezit utrácení za mnoho různých jídel a pochutin pro zahnání chutí a hladu!!!

Důležitý je i náš individuální zájem o každého jednotlivce, proto každému po celou dobu poskytujeme kvalitní služby zákaznického servisu, tak aby se člověk snadno naučil lépe zvládat správné stravovací návyky a odboural řadu zlozvyků.


Epidemie obezity už i v ČR ! Adresa : http://www.hubnisnami.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: hubnutí,nadváha,obezita,wellness,tuky,zdraví,nemoc,kondice,aktivita,výživa,jídlo
Uloženo: 08.08.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde